Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sleepzone

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 6,728 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 6,728 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.4
Sleepzone Located at Bothar na mBan, Wood Quay, Galway, Galway.
Sleepzone
Ireland
Galway Bothar na mBan, Wood Quay, Galway
86% 6728
53.2766209 -9.0504813
Sleepzone
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 led 2017
9.7

Excellent séjour !!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 led 2017
10.0

Lovely staff. Couldn't have asked for a better location. Very warm room with comfortable bed and seriously affordable!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 led 2017
10.0

Die Stimmung im Hostel ist super. Alle sind entspannt und sehr kommunikativ. Das Zenrum ist fußläufig schnell zu erreichen und viele Supermärkte sind direkt um die Ecke. Auch an der Sauberkeit gibt es nichts auszusetzen. Wir haben uns rundherum wohl gefühlt. Wir hatten ein tolles Wochenende in Galway und würden dieses Hostel immer wieder weiterempfehlen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 led 2017
10.0

5 minutes to the pubs and near everthing you need. The athmosphere was nice. I will be back there I have have the chance.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 led 2017
10.0

Why no towels?

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Nellwell
  • Taiwan, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 led 2017
9.1

I spend 7 days here and lived in female's room. The staff clean room every day and They are kind . The location is good near Galway new cross station. Wifi is great and you can saty the kitchen room all day. Coffee and tea is free use all day :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 led 2017
10.0

Best hostel in Ireland. Staff are awesome, everything is clean, and the location is perfect. We had so much fun here!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
5 led 2017
9.1

We were supposed to stay 2 nights but we liked it so much and it got very cheap that we extended for even 2 or 3 nights more. Hostel is very good located, looks very cozy and stuff was great, especially the guys were very friendly! We also did both of the tours they were offering; Connemara & the cliffs. I can suggest both of them but there's also an entrance fee (8€) to gardens & castle on the connemara tour! Just to let you know :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 led 2017
8.6

Super friendly staff!! Had everything a good hostel should have! Only issue is that the duration of the water out from the shower is very short. Overall highly recommended!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2017
8.3

the room and the breakfast were really good. The staff was amazingly friendly and helpful. The bathroom could have been cleaner and both toilets in our room were broken. But then again it is quite a luxury to have an ensite bathrooom at all and there still were toilets on the corridor that were fine.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.