Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sleepzone

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 6,668 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 6,668 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.3
Sleepzone Located at Bothar na mBan, Wood Quay, Galway, Galway.
Sleepzone
Ireland
Galway Bothar na mBan, Wood Quay, Galway
85% 6668
53.2766209 -9.0504813
Sleepzone
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 pro 2016
9.7

Excelente Hostal!!! De los mejores que he ido! Muy buena ubicación, limpio, el personal muy atento y con buena disposición. La cocina muy limpia y muy bien equipada.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 pro 2016
10.0

Excelente , recomendado 100%

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Malawi, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 pro 2016
10.0

The place is so quite clean and comfortable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 pro 2016
9.1

Gutes Hostel! Sauber, gute Lage und nettes (teilweise deutsches) Personal. Am besten war die Küche. Renoviert, immer sauber und top Ausgestattet. (Nur ein Korkenzieher hat gefehlt ;-) ) Würde es auf jeden Fall weiter empfehlen! Aber eine WARNUNG! Handtücher sind nicht mehr inklusive. Viel Spaß dort!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 pro 2016
6.9

Stayed in room 1, I may aswell have slept out on the Rd, there were people screaming and shouting outside my window right up until about 5am! It's at the entrance to the main block and everyone smokes outside,so basically outside your bedroom window, talking very loud drunk talk! Worst nite sleep ever,If u have plans on getting up early and seen Galway,don't stay in room 1, cause u won't get any sleep

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 lis 2016
10.0

Los chicos de recepción fuerón muy amables y simpáticos. Nos dieron mucha información y muy completa.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 lis 2016
10.0

Excelente hostel con muy buena ubicación e instalaciones, trabajadores muy majos y empáticos, ambiente muy acogedor y servicios bien organizados y montados. Las habitaciones son espaciosas y cómodas; las instalaciokws están muy bien cuidadas y el personal muy atento y eficiente en su trabajo. La mejor manera de quedarse en Galway, a un paso de Eyre Square y del centro.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Britské území v Indickém oceánu, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 lis 2016
9.4

Cosy hostel with a great atmosphere, if I came to Galway again I wouldn't stay anywhere else. Staff were really nice and everyone else that I came across in the hostel was really lovely too.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 lis 2016
10.0

I've stayed there for the second time already and I really like this hostel. The location is really good as it's so close to everything, the staff is nice and you always meet other people. I traveled alone both times I stayed in Sleepzone and it was never difficult to find like-minded people to go out with.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • iandaudt
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 lis 2016
8.3

Muito bem localizada e vale o preço pago. Minhas únicas reclamações são: o termostato do aquecimento do quarto 31 não funciona e o chuveiro é muito ruim, acionado por um botão tipo torneira de Shopping (que a água sai e em seguida para sozinha). Além disso a água era morta, mesmo ligando a mais quente possível. Some um chuveiro ruim e morno a um quarto frio e sem controle de temperatura que sentirão desconforto gélido ao sair do banho rsrs.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.