Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sleeping Boot Backpacker Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 718 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 718 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.4
Sleeping Boot Backpacker Hostel Located at NO.73.,Jinfeng St., , Hualien.
Sleeping Boot Backpacker Hostel
Taiwan
Hualien Hualien 970 NO.73.,Jinfeng St.
95% 718
23.9861349 121.6064214
Sleeping Boot Backpacker Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
21 zář 2016
10.0

这是一个非常好的青旅,特别是服务热情周到。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • italo13129187
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 zář 2016
9.7

Excelente lugar

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 zář 2016
10.0

Best hostel ever. Owner is very nice and gentle. Place is quite and clean. Since there is typhoon during my visiting.spend most of my time in this hostel talking with their staff and travelers. Queit relaxing

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
2 zář 2016
9.7

Great place to stay. The staffs were very friendly and helpful and they gave me suggestions of places to visit, eat, rent a bike, etc. The atmosphere is also very nice, you will be able to meet other travelers and hangout in common area. The hostel is about 15 minutes walk from Hualien train station. Restaurants are also within walking distance. I would definitely stay here again if I am in Hualien.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
27 srp 2016
10.0

Really nice and welcoming place!The staff is great it s really clean and convenient to walk around!I enjoyed a lot my stat there!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
30 čvc 2016
9.7

위치가 다소 불편한 점은 있었지만, 크게 문제가 되진 않았습니다. 무엇보다 여행에 관한 정보와 서로의 언어교환등 즐거운 추억 많이 가져갔습니다

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 čvc 2016
9.4

很不错!老板人很好! 来花莲很值得体验一下这个hostel!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
20 čvc 2016
8.9

The only thing that I feel a bit uncomfortable is the mattress.....too soft

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 kvě 2016
10.0

Great hostel with a great atmosphere! One can relax in the common room and meet fellow travellers. The owner, Paul, is an extremely helpful and friendly guy. He gave great recommendations for my itinerary! Beds and showers are great as well. Would definitely recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 kvě 2016
10.0

非常nice的一家旅店!环境很舒适,老板和店员都非常的热情,会给你很好的当地游玩建议,有幸还听了他去其他国家的经历!走的时候忘了东西在店里,店主在外面购物还赶回去帮我送到火车站!建议大家去花莲选择这家店!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.