Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
7.2
Velmi dobré 175 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 7.4
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 6.4
ZAREZERVOVAT
7.2
Velmi dobré 175 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 7.4
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 6.4
Skywalk Located at via buonarroti,39, , Rome.
Skywalk
Italy
Rome Roma 00185 via buonarroti,39
72% 175
41.8939968 12.5028673
Skywalk
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
10 říj 2015
2.0

They made us move to another hostel after we paid in cash because they wouldn't accept a card. We had mapped out our stay from Skywalk not the second location. It was an unnerving experience to change locations. He had us ride with him in a cab, we thought he might be taking us away to rob us. The room was dirty and smelled bad. DO NOT BOOK WITH SKYWALK!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
21 zář 2015
5.7

Was only here one night and it was ok

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Joongkim
  • Jižní Korea, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
19 zář 2015
3.4

이상함 걍 구림 근데 안에 덩치큰 인도녀석한명은 괜찮음 하루잠깐자는정도는 괜찮지만 장기투숙은 비추

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
11 zář 2015
4.3

I booked to stay at Sky walk due to the location being good however when we arrived we were sent to a different hostel which was way out of town. This isn't the first time I've heard of this happening as sky walk have 6 other hostels all with not so great reviews. The room we got was nice however it wasn't exactly a hostel and we didn't see any other people other than the women who lived there. The location spoilt it. The map we were given didn't even have the hostel on! Really disappointed!!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • MariaKyhnel
  • Dánsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 zář 2015
5.4

Vi kom senere end check in tidspunkter, og pga af det skulle vi sove på et andet hostel som lå en god gå tur væk. Det synes vi var meget mærkeligt da vi havde booket senge og der bare stod man skulle fortælle dem hvis man kom senere. Men vi kunne komme tilbage til Skywalk dagen efter. Begge steder gratis morgenmad men meget kedelig og ikke rigtig noget værd. Der blev ikke rigtig gjort rent på værelse i de 4 nætter vi var der. Kun efter dem der checkede ud men ikke gulvet eller noget. Venlig staf

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2015
9.1
Přeloženo: Google

Velmi příjemný a přátelský personál! Zejména Jeff a Masihur oni šli ven jejich způsobu, jak zajistit, měl jsem příjemný pobyt. Bude rozhodně doporučit. Nejedná se o hlasitý stranou hostel, přesto měli volné Sangria noci, což bylo skvělé.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
12 srp 2015
7.7

Good wifi and great location. Staff were helpful and gave a map which helped us use what little time we set for a day in Rome. Good shower and quite clean. A little hard to find though as it is in a building without a sign of some sort. Served us well for one night.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 srp 2015
10.0

Bella esperienza da ripetere sicuramente, personale sempre molto disponibile in particolare massud il ragazzo della reception

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 srp 2015
8.0

Son medios metiches

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 srp 2015
7.4

this hostel is really good value for money if your only staying for a short period of time, The workers are really welcoming and upgraded us to a private room on our last night. The hostels clean the only downside is theres no kitchen however, you do get free cups of tea, so what more do you need. Hostels not in the main centre but is close to a metro.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.