Hostelworld.com

Sklep Hostel

Ceny
mapa
Recenze
7.1
Velmi dobré 104 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 6.0
  • Zaměstnanci 6.0
  • Atmosféra 4.0
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 6.0
ZAREZERVOVAT
7.1
Velmi dobré 104 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 6.0
  • Zaměstnanci 6.0
  • Atmosféra 4.0
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 6.0
Sklep Hostel Located at Seifertova 53, , Prague.
Sklep Hostel
Czech Republic
Prague 13000 Seifertova 53
71% 104
50.0849726 14.4460129
Sklep Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Pákistán, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 zář 2015
2.0
Přeloženo: Google

Jeho ubohý místo s patetickou řízení a služby.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 srp 2015
10.0

Great accessibility from central station. Would definitely recommend. The staff at office was very helpful. Inclusion of breakfast and wifi made the stay pleasant.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Sri Lanka, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 srp 2015
7.7

The hostel is good overall. However, only the manager can speak in English. Others can't even understand English. We found it very hard to communicate with them. The breakfast is very average.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 čvc 2015
9.7

Great & delicious food at the restaurant - 10% off if you stay at the hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 čvc 2015
9.4

We loved it. Maybe for a long stay, it would be good to have in the room (we had an apartment) a mop and/or some cleaning elements for the bathroom floor. Great place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
8 čvc 2015
8.9

The breakfast was amazing! The hostel itself was very pleasant as well. We had a communication issue with the man on reception so we couldn't get a breakfast box on our second morning (we were leaving very early and the reception is not open 24/7). We didn't know where to leave the key either, so we just left it in the room. The hostel is in a very good location, a short walk away from the old town centre and one tram stop from the railway station. Thank you for a good break in Praha :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 čer 2015
4.6

The hostel is quite far out of the majn area of the city and whilst trams stop outside and run very frequently it is still not ideal at night and if i went back i would stay in a more central hostel, the facilities where fine but below average. The kitchen only had one pan which is not enough, the reastrant downstairs is decent and cheap if you arrive late and don't feel like heading to the main part of the city. I would not recomend this hostel to anyone English as we where the only ones.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
28 kvě 2015
9.7
Přeloženo: Google

Praha Rulz! A to hostel je skvělé. Ne tolik lidí, ne hlasité, jako západní ubytovny. Zdarma, dobrá wifi, skvělá kuchyně, skvělá lokalita. Doporučující určitě !!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
23 kvě 2015
8.6
Přeloženo: Google

Prosím opravit varnou konvici.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.