Hostelworld.com

Sixmiles Guesthouse

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 152 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 152 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.0
Sixmiles Guesthouse Located at An der Kolonnade 1, Apartment 304, Berlin.
Sixmiles Guesthouse
Germany
Berlin 10117 Berlin An der Kolonnade 1, Apartment 304
86% 152
52.5119788 13.3821757
Sixmiles Guesthouse
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 říj 2015
10.0
Přeloženo: Google

Kdyby žádné starosti, cítil, jako bych byl v bytě zůstat spíše než ubytovny nebo penzionu.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • menhorn89
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
7 říj 2015
10.0

Peter was a wonderful host and has a lovely hostel. i would defiantly recommend this to anyone going to Berlin.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
11 srp 2015
9.7

Peter, the owner was amazing. I had a lost luggage issue and arrived a little later than we both would have preferred but he was super cool and understanding. The location is in a small residential area but you can walk everywhere or the bus stops right out front. The kitchen facilities are great and there are loads of shops nearby. It was quiet and had a 'homey' feel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 srp 2015
9.1

Six Miles Guest House met (or exceeded) my expectations in every way. It was quiet and clean. My host, Peter, was helpful and friendly and he had thought of many details which made my stay very pleasant.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 čvc 2015
10.0
Přeloženo: Google

Já prostě nemůžu Velmi doporučuji tento ubytování pro každého návštěvníka Berlin-! Místo je ideální pro objevování města, subay je jen 2min od bytu, i Mall of Berlín - kde srdce bije ženy vyšší :) - Potsdamer Platz se slavnými muzikálů, Braniborská brána, Unter den Linden a Friedrichstrasse. .. Perfektní místo s úžasnou Petr, který přivítá každý host na vlastní pěst. Tak hezky, tak přátelský, tak tiché a tak nekomplikované! Nejlepší ubytování Já jsem zůstal v Berlíně!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čvc 2015
10.0

We had a wonderful experience here. Our host (owner) was flexible and very kind, staying at this place was easy, an amazing location, and clean. Only complaint is that because it is such a great location, it was also a little noisy at night and with the trash folks picking up in the morning, but not bad. Overall a great place to stay, would highly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 čvc 2015
9.4

Peter was vert accomodating and friendly. Extremely clean place, pretty good location. Recommend biking around city.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 čvc 2015
10.0
Přeloženo: Google

Nejlepší hostel jsem kdy byl !!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
26 čer 2015
8.6

A great place to come and relax in a very clean and well located apartment. It feels a little bit like you are staying with a distant relative (as they ask you to take your shoes off as you enter and to close the doors extremely slowly/quietly). Would definitely stay here again. Peter was extremely helpful and very nice the entire stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hi guys, Thank you for leaving a review. At arrival i tried to explain how to close your room door softly. However doors in the US must be constructed differently the here in Germany. Your hard way of closing the room door, brought a complain from the neighbor room. Beside this small thing, i'm glad you both had a good time in Berlin. Take care, Peter

  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 kvě 2015
9.7

Molto pulito, silenzioso, Camera spaziosa, cucina accessoriata, supermercato sotto appena sotto l' ostello. A due minuti a piedi dalla stazione metropolitana. Punto centrale per visitare la città e vicino anche alla stazione ferroviaria principale. Proprietario disponibile, ci ha dato ottimi consigli e permesso di lavare e asciugare i panni.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.