Hostelworld.com

Six Degrees

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 1293 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 1293 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 úno 2017
9.4

Best Hostel i had been to in Indonesia

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 úno 2017
10.0

Amazing experience. Definitely the best hostel I've ever stayed in.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Estonia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 úno 2017
9.1

Great hostel! Very cozy and nice place to meet people

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 úno 2017
8.3

Great stay enhanced by the amazing people I met through my stay at Six Degrees Hostel! The downstairs lounge area and the upstairs rooftop bar make it very easy to strike up a conversation with other visitors, which is a huge plus. Definitely ask about the visit to the Bantur Gebang, Southeast Asia's largest dumping grounds. Great experience overall! Would highly reccommend.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 úno 2017
10.0

Great vibe, friendly staff and they even referred me to other good places to stay throughout my trip so I met loads of great people.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Lotyšsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 úno 2017
10.0

Six degrees offers you the best escape from the noisy city. The staff is very welcoming and friendly, facilities are cozy and clean, the rooftop is the best place to get a tan, work out at the mini gym or get a beer in the evening. Thank you!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
2 úno 2017
8.3

Good location - 15 mins walk to the train station. 3 choices of breakfast. The 4-bed pod dorm is not like the picture shown but the bed is comfortable. I like the guest kitchen where I can meet others:)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
31 led 2017
6.3

Overrated hostel. I think the standard in Indonesia is pretty low for hostels.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • cw090381
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 led 2017
9.4

Loved six degrees, one of my favorite hostels I've ever been to. Great common areas to meet people! Awesome rooftop bar and good kitchen for group dinners. The beds with the curtains are great. I love the big shelf along the whole side of the bed, very useful and handy, makes the stay so much more comfortable to have that personal space to spread out a bit.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 led 2017
8.0

Leuk hostel om in te verblijven. De kamers zijn ingedeeld als 'hokjes'. Fijn dat je je eigen plekje hebt maar kan ook een benauwend gevoel geven. Weinig daglicht in het hostel. Personeel erg vriendelijk en helpen je graag. Rooftopbar oké; waar je lekker een biertje kan drinken.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.