Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Six Degrees

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 1494 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 1494 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 srp 2017
10.0

This hostel is amazing. I travelled alone but i felt i was part of the hostel for the days that i stayed. Rooftopbar is very nice, the staff is super friendly and helpful. Would wanted to stay longer! Thank you so much

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 srp 2017
9.7

I'd great time here at 6 degrees. But what i like the most is the people are friendly, Ning and Wati welcome me with great vibes. I meet amazing people over there. definitely a great trips.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • roelmeijer178872
  • Nizozemí, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 srp 2017
8.0

Great staff, always helped us out on our trip. Nice place to be, good atmosphere

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 srp 2017
10.0

Friendly, fun, clean, and very convenient hostel! I was very comfortable here. Highly recommend Six Degrees!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 srp 2017
10.0

Very nice place, would highly recommend

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 srp 2017
8.9

Very friendly and helpful staff, relaxed atmosphere, comfortable room and bed, i'll be back!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
31 čvc 2017
8.9

Nice hostel but not good atmosphere and hard to meet people there

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • fordescortverde
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 97 Recenze
31 čvc 2017
9.1

Good hostel with perfect location with many restaurants. Breakfast is awesome and they give you good tips for moving around the área. Not the cleanest bathrooms ever, though. Rooftop bar is a must visit. I would stay there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 čvc 2017
10.0

Very much liked this hostel, owners and staff were very friendly and helpfull. The hostel is only a short walk (or taxi ride ) away from some nice sites! Would recommend to stay here, rooms are clean and nice, they have airconditioning and a safe !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
26 čvc 2017
9.4

One of the greatest hostels ever! Most comfortable Kind of beds I ever had in a hostel, as Well as the fantastic staff, especially the owners. One of the best Parts was the rooftop bar. Every Night was Great , with an Amazing Hostel Community and a Good vibe.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.