Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sive Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 235 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 235 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2017
8.6

Radabstellmöglichkeit im abgeschlossenen Schuppen

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 čvc 2017
7.4

Good for a one night stay. The location is perfect - right across from the bus stop. Security could be improved - the doors don't lock very tightly and there's no where to lock your luggage in the room. No luggage storage if you get there before check-in. Kitchen was nice but could be kept a little cleaner. *NOTE: THEY DO NOT ACCEPT CREDIT CARDS* They should really put that in their description! It was no problem for me since I only stayed one night, but could be an issue for others.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 čer 2017
9.4

I really like this hostel, even when it's kind of difficult to get to this area of Ireland as a solo traveller, the location of this hostel is really accessible, the bus arrives just in front of it. Also, I consider facilities are ok and breakfast is included!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
24 čer 2017
8.6

Ich hatte ein Einzelzimmer. Super klein aber alles was man braucht! Großes bett + platz fur meinen Rucksack + bad für mich allein. Frühstück war reichhaltig - Toast mit Marmelade, unterschiedliches Müsli, porrige, Eier... Und alles für nur 25 Euro. Top

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
16 čer 2017
10.0

I loved my stay here! The staff was awesome and went out of her way to help you out!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 čer 2017
8.9

Petit dejeuner réduit au strict minimum

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 čer 2017
9.7

Très bon séjour

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
7 čer 2017
10.0

Un hostel muy familiar, con buen ambiente, los propietarios excelentes y en el desayuno nos hicieron huevos fritos. Totalmente recomendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • camilaherna7967
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 kvě 2017
9.7

En mi viaje por Irlanda esta fue lejos la mejor hostal donde me quede. El hambiente es muy agradable. Y todo estaba siempre muy limpio. La cocina tiene de todo. Iba a quedarme una noche y terminé quedandome cuatro.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • michaeladooley
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
31 kvě 2017
10.0

Sive was the best hostel ever and I would come back just to stay here! Extremely clean and comfortable. The kitchen is perfect and I cooked every night. Rita and Michael we wonderful help with things to do and gave great advice. They told us to rent bikes one day and bike Valencia Island, it was amazing. They were also able to pull of a last minute trip to the Skelligs for us. Would stay again any time!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.