Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sindu Guest House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 108 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 108 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • chenoac6977
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
7 srp 2017
10.0

It was a safe haven for my first few nights in Bali. Nice hosts, great rooms for the price, and good breakfast. Close to everything and down the street from the beach.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • SanginOne
  • Švýcarsko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 čvc 2017
10.0

We've stayed there only one night because the next day we moved on to Ubud. Everything was great und very easy going. Would recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
2 čvc 2017
7.4

It was a nice place, TV, good breakfast, clean, nice shower. The taxi service was good. Not in the heart of Sanur, or maybe I was just not super impressed by Sanur. You can easily walk around from this location, but I felt like there was a more touristy area of Sanur and I took a wrong turn.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 čer 2017
10.0

Perfekter Urlaub. Alle waren mega freundlich, das Zimmer war groß, sauber und sehr gut ausgestattet. Man braucht keine 5 min bis zum wunderbaren Strand. Also alles perfekt - gerne wieder

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čer 2017
9.1

It was lovely to stay there had a single room with a bathroom included. Can only recommend to stay there. Banana pankake in the morning was amazing! Thank you :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • elsakannisto2467
  • Finsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 čer 2017
9.7

Perfect place to stay! Rooms are nice and clean, staff is friendly and helpful and the breakfast is delicious😍 Would definetely recommend to everyone!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
8 čer 2017
7.1

Near to the beach. Poorly I had the room at the floor, so it there were light on all night and I couldnt really sleep.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 dub 2017
9.4

Great location, staff so lovely and helpful, made us breakfast the night before as we were leaving early the next day, wifi very good, close to beach and restaurants, delicious breakfast every morning!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 bře 2017
10.0

Total nette Mitarbeiter, sehr saubere Zimmer mit guter Ausstattung und super Lage. Zudem richtig leckeres, frisch zubereitetes Frühstück. Ich würde immer wieder hinfahren und kann es auch jedem empfehlen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.