Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Silverfern Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
5.7
Hodnocení 744 recenzí
  • Hodnota za peníze 4.9
  • Zabezpečení 6.4
  • Umístění 7.1
  • Zaměstnanci 5.4
  • Atmosféra 5.5
  • Čistota 5.0
  • Zařízení 5.3
ZAREZERVOVAT
5.7
Hodnocení 744 recenzí
  • Hodnota za peníze 4.9
  • Zabezpečení 6.4
  • Umístění 7.1
  • Zaměstnanci 5.4
  • Atmosféra 5.5
  • Čistota 5.0
  • Zařízení 5.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 kvě 2017
9.1

Only had a short time staying here, but was comfortable and clean. A good place to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 kvě 2017
9.1

A relaxing hostel, good facilities, interesting staff , a good place to stay a few days., shame the weather was bad.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 kvě 2017
9.1

Better than most hostels, standard facilities, kept clean, good location

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
1 kvě 2017
8.3

We had a great stay in this hostel. Read all this horrible reviews, but stayed in a 10 bed dorm with no issues. Staff was friendly, service was good, facilities were amazing. Kitchen well equiped and clean, plenty of fridge space and cooking equipment. Bathrooms were good, showers powerfull and warm, and seen them get cleaned every morning. The dorm had plenty of space, some tables and chairs made it comfortable. Location really good aswell, close to shops and little walk away from Queen street.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
29 dub 2017
3.1

Das Türschloss unseres Zimmers hat nicht funktioniert und das Personal war sehr unmotiviert und unfreundlich. Die Küche war unordentlich. Bis morgens um 7 Uhr war es laut mit lauter Musik und Geschrei vor der Tür und im Hostel. Die Betten sind durchgelegen. Zuerst haben wir Decken mit Haaren anderer Gäste drauf bekommen, konnten diese aber umtauschen. Putzen der Zimmer wird eher überbewertet in diesem Hostel. Zum Glück war es nur eine Nacht, aber weiterempfehlen würden wir es nicht.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
24 dub 2017
6.3

Für 2 Nächte in der Nebensaison okay. Matratzen waren okay und das 12er Zimmer nicht komplett voll. Die Mitarbeiter waren leider sehr unfreundlich; wurden sogar beim Empfang ignoriert weil ein privates Gespräch geführt wurde ... außerdem waren die Bettdecken ein Witz. Ein Bettuch wenn man unter einem Ventilator schläft? Wir haben gefroren. Aber für 25 NZD gerne wieder

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 dub 2017
4.6

Shabby place, old beds with unstable frame. You will feel every move of your neighbor. Loud outside bc of party and dirty lounge Messy rooms, drunken / stoned people -> Depends on Guest clientel Charges 4% Creditcard surcharge, which is too much in my eyes. Takes 50$ deposit for room key (+ 4% crd. - no refund!) Shabby neighborhood. Facilities look clean but stinky. Hot shower ok. If you don't care about everything, go to this a little bit cheaper place. Can't recommend.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
22 dub 2017
4.9

Das Hostel liegt nahe am Stadtzentrum. Man bekommt nur auf Nachfrage eklige dreckige Fleecedecken und davor hat man nur ein Sheet. Außerdem haben die oberen Betten keinen "Rausfallschutz". Schließfächer gibt es nur gegen Bezahlung an der Rezeption (extrem klein). Die Mitarbeiter waren mürrisch und unsympatisch. Alles in allem würde ich dieses Hostel nicht mehr betreten und auf jeden Fall nicht weiterempfehlen.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 dub 2017
2.3

Es asqueroso! El dormitorio huele a todo !!!!! Los baños son horribles, hay una sala de estar que huele a cantina. El personal ( un señor de lentes ) no da información Y mal educado. no hay wifi hay que pagarlo. La ropa de cama y los colchones están muy deteriorados y sucios! Me robaron el cargador de mi iPhone y ahí decidí cambiarme a otro hostel dos días antes ( tenía 3 noches ) y no me devolvieron nada de dinero. Fue una pésima experiencia. No recomiendo para nada este "backpackers".

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2017
5.7

Reserve por internet que decia que tenia wifi gratis y no lo tenia como me queje me dieron 2 gb pero estaban vencidos. Yo me iva a las 6 de la tarde pedi para dejar las mochilas hasta que me fuera y me cobraron 2 dolares por cada mochila.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.