Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Siena Hostel Guidoriccio

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 710 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 7.1
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 710 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 7.1
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 srp 2017
9.4

Such a great hostel, perfect for a solo traveler! All the staff were great, very helpful and extremely welcoming. Definitely recommend the sunset picnic! Would stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 srp 2017
8.3

The hostel is not located in the center but it's really close by car, bus or bike. Great staff and facilities. The only real negative point: the shower was really dirty

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 srp 2017
8.9

È un buon posto per incontrare la tanta turista dal mondo! Grazie!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • tmellis902865
  • Australia, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 srp 2017
8.0

Staff were really helpful. Definitely recommend going on the sunset picnic.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2017
2.3

Premetto che avevo prenotato una tripla con bagno privato.all arrivo nella struttura mi viene detto che una persona doveva andare in camera con un altra persona sconosciuta perche loro nn avevano camere triple. Al mio rifiuto ci hanno fatto accampare in una stanza doppia con tre letti..ovviamente il bagno privato nn c era. Pulizia e personale pessimi.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
15 srp 2017
9.4

A little ways from the city but there are many buses that run and can take you. The bus stops are right outside the hostel. The staff was very friendly and helpful while we were there during the Palio. There is no AC which made the room warm but that would be my only complaint. A great place to stay for a grey value

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ManuelaVedovato
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 srp 2017
8.0

Ostello molto bello, ottima atmosfera, e personale davvero molto cordiale. Vicino alla fermata dell'autobus per andare in centro. L'unica nota dolente è che io e la mia amica stavamo nella camerata femminile per due notti. La seconda notte la mia amica si è ritrovata le cose di una altra persona nel suo letto e le sue spostate chissà dove. Sarebbe facilmente risolvibile se invece che dare solo le chiavi della stanza, comunicassero anche il numero del letto da occupare.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 srp 2017
6.0

Nous avions réservé une chambre de 3 lits avec salle de bain privative par internet, arrivés sur place le réceptionniste nous a donné une chambre d'environ 6 m2 avec 2 lits et un lit d'appoint qui ne laissait plus aucune place pour circuler dans la pièce, pas de toilettes ni de douche privées. Le réceptionniste nous a expliqué que ceci était normal. Nous avons fini par annuler notre séjour de deux nuits dans cet établissement et sommes allées ailleurs. Tres déçus de cet hôtel.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
12 srp 2017
9.7

I had a great experience here that I decided to return. Just as happy with my return as my original visit.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 srp 2017
8.9

The best part of the hostel is the team, they made me feel home in every situation , and all the extra activities (like the sunset picnic) were amazing! The breakfast is also good! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.