Hostelworld.com

Sibylla Hotel

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 127 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 7.1
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 127 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 7.1
Sibylla Hotel Located at 9, Pavlou & Friderikis str, , Delphi.
Sibylla Hotel
Greece
Delphi 33054 9, Pavlou & Friderikis str
87% 127
38.4782440 22.4955046
Sibylla Hotel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
11 dub 2016
10.0

Best place in Delphi! Nice rooms with great showers and loving staff! I felt like the owners were my second parents!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2016
8.6

We would definitely recommend Sibylla Hotel for anyone staying in Delphi. We had a room with a balcony looking out over the breath-taking view of the valley - amazing on warm nights. The hotel room itself was simple but very clean and with everything we needed. It is located right in the centre of Delphi and within walking distance of the ruins. We had a very enjoyable stay here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
28 bře 2016
9.1

Good value! Enjoyed my stay. Staff was very friendly. Room was clean and everything was working fine.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
19 bře 2016
10.0

This hotel was wonderful for our two nights in Delphi. The location of it is perfect and offers a wonderful view of the mountains. The room was very clean and had everything we need. The staff was very friendly and helpful as well. It was very inexpensive for a hotel. Would definitely recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 bře 2016
7.7

Good cheap and clean place to stay. Rooms were in good shape. Sometimes there was nobody in the lobby, and then you could get your key from behind the desk yourself, not so good in my opinion. People were friendly. No central room or area to chill which was a bit of a downer. Good value for money but really only the basics outside of a decent room.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
9 lis 2015
10.0

Lovely hostel!!! Very kind staff!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
6 lis 2015
8.3

Good place, cheap and well located.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 říj 2015
8.9

Excellent hôtel. Propreté exemplaire. Très près des sites d'intérêts. Parfait pour un séjour à Delphes!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.