Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Shanti Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 54 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 7.2
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 54 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 7.2
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 kvě 2017
9.1

Muy bueno el lugar y muy buena atención.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 dub 2017
8.3

Didn't like the bathroom, it was like one you can find in a sport club.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
7.7

Muy bien todo en general. Volvería.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 bře 2017
10.0

Un lugar muy cálido y con buena onda!!! El parque es el mejor lugar para poder relajarse y recargarse de energía.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
9 úno 2017
6.9

Our bus didn't leave until 3 and the owner charged us a 1/2 day to keep our bags at the hostel and be on the property for 2.5 hours after checkout. I have never heard of this in a hostel before. It was unexpected. Not the best location. A decent length walk on a not very well lit street to get to town. I would not have been comfortable walking it alone. Pool is nice. Yard is nice. Very clean. Not a positive or negative but none of the staff speaks English, just in case you care.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 led 2017
9.7

El hostel el fantástico, la atención de los dueños y del staff también. Cumple con todas las condiciones para tener una estadía cómoda ordenada y limpia. Yo estoy viajando solo y me sentí muy acompañado por ellos. lo recomiendo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 led 2017
4.6

El Wifi fin No funcionaba, la pileta estaba sucia y la cordialidad del personal estuvo prácticamente ausente

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
2 led 2017
9.4

Todo impecable, atendido por gente muy amable y con el jardín con pileta más lindo y cuidado que vi nunca en un hostel. El garage es amplio y la zona es tranquila, a 3 cuadras de la rotonda principal de la ciudad. Lo único para señalar es que los baños, si bien no son malos, no son los mejores, y tuve la mala suerte de que las 2 duchas que me di fueron con agua fría (no le pasó esto a todos mis compañeros; supongo que fue un tema de presión...). MUY RECOMENDABLE!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2016
8.9

el lugar era muy lindo, la pile espectacular!!! Algo pequeño para mejorar son los lockers, que no tienen candados...de ultima alquilen el candado o lo den en garantía de algún documento.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 pro 2016
10.0

Shanti Hostel invita disfrutar. Es una gran casa con muy buena energía en la cual la ambientación, los dueños y el parque tienen mucho que ver. El parque es muy grande, tiene pileta, álamos y una brisa agradable todo el tiempo aún en los días de mucho calor. Hermoso Shanti Hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.