Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Serenata Hostel Coimbra

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 668 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 668 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
10.0

Cet Hostel est magnifique et géré par un personnel très efficace et remarquablement aimable. Je pense que c'est la meilleures se de Coimbra. Je la recommanderai à mes amis.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 úno 2017
9.1

First: if you are looking for the typical hostel atmosphere, this COULD not be what you are looking for. Infact, this hostel seems like an hotel. That could be a pro if you like these kind of environments ! Beds were very comfortable, bathrooms were big and clean and the breakfast was better than most of the hostels I have ever been. Probably, during summer, there could be more 'hostel atmosphere' than i experienced in January. Would reconsider if again in Coimbra!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 led 2017
8.0

A equipe foi solicita quando eu pedi pra trocar de quarto e fui atendida. O hostel é bem localizado, mas fica em uma ladeira, então se for andando da estação, prepare as pernas. O prédio é bem velho, embora tenha passado por reforma, o piso range quando você passa. O staff não soube passar informações de restaurantes, então é bom fazer uma pesquisa antes de restaurantes bons na cidade.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 led 2017
9.7

Struttura in ottima posizione, a pochi metri dalla cattedrale (dalla stazione ci sono circa 15minuti). Personale gentile e disponibile, mi hanno permesso di lasciare la valigia anche dopo il checkout. Camere confortevoli e struttura pulitissima, ottima anche la colazione. Lo consiglierei sicuramente!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • babi_pocciotti1004
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
13 led 2017
10.0

Staff = 100% super cool guys and very helpfull!!! The building is an old maternity... Beautiful!!! The rooms are HUGE!!! Space everywhere!!! The bathrooms and shower rooms are super new, super clean and very very good!!! It's definitely on my top 3 of the best hostels that I stayed in the world!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
9 led 2017
9.4

Not much atmosphere to play with other travelers, but it was a good place to take a rest.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 led 2017
10.0

O melhor hostel que já fiquei e viajo muito, por quatro continentes! Tudo perfeito!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
2 led 2017
6.0

This hostel is more like a hotel with huge hallways and staircases but without much else. It was basically silent everywhere, with zero atmosphere or any sort of common room. I would definitely not recommend staying here. It was sterile and unfriendly.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 pro 2016
8.9

Localização perfeita, boas condições, staff altamente!! Recomendo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 říj 2016
8.6

great location great bed no atmoshpere and very little activity

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.