Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Serenata Hostel Coimbra

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 661 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 661 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.0
Serenata Hostel Coimbra Located at Largo da S Velha 21/23, Coimbra, Coimbra.
Serenata Hostel Coimbra
Portugal
Coimbra 3000-383 Largo da S� Velha 21/23, Coimbra
90% 661
40.2088970 -8.4266692
Serenata Hostel Coimbra
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • babi_pocciotti1004
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
13 led 2017
10.0

Staff = 100% super cool guys and very helpfull!!! The building is an old maternity... Beautiful!!! The rooms are HUGE!!! Space everywhere!!! The bathrooms and shower rooms are super new, super clean and very very good!!! It's definitely on my top 3 of the best hostels that I stayed in the world!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
4 led 2017
10.0

O melhor hostel que já fiquei e viajo muito, por quatro continentes! Tudo perfeito!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 led 2017
6.0

This hostel is more like a hotel with huge hallways and staircases but without much else. It was basically silent everywhere, with zero atmosphere or any sort of common room. I would definitely not recommend staying here. It was sterile and unfriendly.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 pro 2016
8.9

Localização perfeita, boas condições, staff altamente!! Recomendo!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
29 říj 2016
8.6

great location great bed no atmoshpere and very little activity

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 říj 2016
6.9

trop de bruit !!! toute la nuit !!!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
5 říj 2016
9.7

Excellent hostel. Location couldn't be better.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 zář 2016
9.4

Beautiful hostel.. It looks like an old mansion.. The bathrooms are gorgeous beautiful wooden staircase, high ceilings and nice bunk beds. I had an amazing time here. The only thing that I didn't like was that the breakfast finished too early, and I was never able to make it on time. Also, there is a lack of group events to bring the hostel guests together.. But it is an awesome hostel!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 zář 2016
5.4

The rooms are big, the beds are comfortable and the bathrooms are modern and very clean. However; this hostel feels like a hotel. The staff aren't friendly or overly helpful (despite somehow winning an award in 2013). What bothered me the most was the noise at night. People are shouting, screaming attempting to play instruments honking horns and revving engines for no reason. Do yourself a favor and book a hostel elsewhere and away from this location.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 srp 2016
8.3

Nice Place, Vera good locariam

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.