Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Serenata Hostel Coimbra

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 681 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 681 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 dub 2017
10.0

Un lugar muy agradable, muy limpio y cuidado, el personal muy amable, y en pleno centro, está genial

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2017
10.0

Brilliant place to stay. Very welcoming. Great situation. Room (double private) spotless and the whole hostel had good atmosphere. Nearby places to eat and drink in the evening. Filling breakfast. Interesting to read all the messages to mothers on the historic wall plaques. The whole hostel nicely and appropriately decorated. Showers, toilets - separate for us as a couple, and no problem - excellent. Thank you for our stay with you.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2017
8.3

Buono, ma nessuna finestra in camera e pareti troppo sottili.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
7 dub 2017
8.9

Over all good. But a group of young students party all night. Running up and down the stairs. Making it very hard to sleep . Some still up at 6:30 am in the morning. If it wasn't for this I would give them a higher score.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 dub 2017
9.4

Este hostel é uma boa opção para quem quer ir à Coimbra. Está muito bem localizado (na Sé Velha), suas instalações são muito boas e estava tudo bem limpo. Minha unica sugestão é ter alguma atividade de interação entre os viajantes que ali se hospedam.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
24 bře 2017
10.0

This was the best hostel I have ever been to. The place was an amazing ex-hospital transformed in a hostel. The services were actually as in a hotel, we could also call the reception from our room to switch on the heating system. I really suggest to everybody this place, it was an amazing experience.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 bře 2017
8.6

Très belle auberge dans un très beau bâtiment. Personne accueillant et très bien située.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
13 úno 2017
9.4

One of the cleanest hostels I have stayed at. It lacks in the social department as their is families staying there and not really a common area to meet other travelers.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
10.0

Cet Hostel est magnifique et géré par un personnel très efficace et remarquablement aimable. Je pense que c'est la meilleures se de Coimbra. Je la recommanderai à mes amis.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
1 úno 2017
9.1

First: if you are looking for the typical hostel atmosphere, this COULD not be what you are looking for. Infact, this hostel seems like an hotel. That could be a pro if you like these kind of environments ! Beds were very comfortable, bathrooms were big and clean and the breakfast was better than most of the hostels I have ever been. Probably, during summer, there could be more 'hostel atmosphere' than i experienced in January. Would reconsider if again in Coimbra!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.