Hostelworld.com

Seoul I Guesthouse

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 544 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 544 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.9
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.9
Seoul I Guesthouse Located at 147-46, Donggyo-Dong, Mapo-gu, Seoul.
Seoul I Guesthouse
South Korea
Seoul 147-46, Donggyo-Dong, Mapo-gu
93% 544
37.5593604 126.9258213
Seoul I Guesthouse
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
29 dub 2016
10.0

Amazing location, on a quiet alley just steps away from the Metro. Comfortable place, nice staff, reasonable rates. Highly recommended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 dub 2016
10.0

Amazing hostel! It was very clean, beds had curtains for privacy and only 4 beds per room which made thing less cluttered. One night I stayed upstairs and one night in the basement floor. Upstairs had the nicest showers which were in stalls rather than over the sink and it was also the common/kitchen area which is very convenient. The staff was very nice and spoke English very well. She let me after I had to check out so I can charge my phone. Area around hostel has coffee shops/restaurants

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
25 dub 2016
9.7

Sehr gutes Hostel nahe einer Bahn- und Metrostation und einiger guter Kneipen. Mehr brauche ich nicht. Sehr freundlicher und hilfsbereiter Staff. In Seoul jeder Zeit wieder das Seoul I Guesthouse!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 dub 2016
8.9

The location is easy to find and our room was very nice. Enough space for the two of us and it was cozy.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 dub 2016
10.0

One of the best hostels I've stayed in, very clean with great facilities, breakfast and incredibly friendly staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Sejnee
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 dub 2016
9.1

This was actually the nicest hostel of my Japan and Korea trip in terms of atmosphere! Very nice people, everything is very clean and location is great! I totally recommend this place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2016
10.0

Lovely hostel, great atmosphere and staff. Really enjoyed my stay!! Would recommended to all!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 dub 2016
10.0

Great place. If I ever get back to Seoul I am definitely staying here. Everything about this place was great. Staff was very good and fun to talk to also. great place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 dub 2016
8.6

The room and facility was tidy and neatly arranged, with working essentials. I would recommend to others.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 dub 2016
9.7

Staff is very nice rooms and beds are clean and overall a very friendly atmosphere. Very conducive for meeting other travelers and making new friends. Also a good location. Short walk to the train that'll take you to Incheon airport.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.