Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 191 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.1
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 191 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.1
Seneca Hostel Located at Calle Conde y Luque, nº 7, , Cordoba.
Seneca Hostel
Spain
Cordoba Andalusie 14003 Calle Conde y Luque, nº 7
80% 191
37.8803410 -4.7808176
Seneca Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 kvě 2016
7.4

La localización del hostal es muy buena. Cogimos una habitación doble con baño compartido y aunque no era muy grande tenía una gran ventana y un lavabo con espejo. El personal fue muy amable con nosotros en todo momento. El unico punto negativo es que al ser un edificio viejo se oye todo y había una despedida de soltera en las habitaciones contiguas que no nos dejó descansar por la noche. Además, sólo hay un baño para toda la planta aunque nunca tuvimos que esperar.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 kvě 2016
8.0

Pension en plein coeur de la Juderia, emplacement idéal ! Joli petit patio intérieur et terrasse sur le toit ouverte de 9h à 21h30, chambre 3 en rez-de-chaussée petite et fonctionnelle mais un peu vétuste, mériterait des travaux de rénovation, salle d'eau en chambre très petite, accueil un peu sec, petit déjeuner économique possible dans le patio, rapport qualité prix très intéressant pour l'emplacement !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 kvě 2016
7.4

Two bathrooms for the entire hostel: clearly insufficient. Staff was quite unpleasant to be honest. Otherwise, clean, perfect location and a beautiful building.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
22 kvě 2016
8.3

Great location and staff. Only one bathroom with shower and no air conditioning or air flow.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2016
7.7

Hotel bien situé. Notre chambre était un peu bruyante car placée côté rue. Accueil sympathique.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 kvě 2016
9.1

Lovely location and beautiful common areas. The room was basic but very adequate.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 kvě 2016
5.1

Pas propre. Pas de sale où manger. Nous avons eu froid, le chauffage ne fonctionnait pas.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 kvě 2016
10.0

Cette auberge nous a beaucoup plu à Cordoue. Le patio est magnifique et les chambres, bien que légèrement sommaires nous ont bien plongé dans l ambiance andalouse. Je ne peux pas noter la terrasse car nous ne l avons pas utilisée. À noter que le personnel s est montré aimable, serviable et souriant en toutes circonstances.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
6 kvě 2016
4.0

Horrid. Reception regularly empty and difficult to get hold of staff. The woman working there intentionally withheld bedsheets and charged me 2€ extra for them - this is not what I expect when I pay for a bed. No breakfast either. Location is great next to the cathedral, that's the only plus.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 kvě 2016
6.0

Je n ai pas trouvé l accueil que j attendais après un périple pour trouver l hôtel et pour garer le véhicule On rentre dans le lit le drap se déchire car trop usagé Pour ce qui est l accueil au petit déjeuner nul et en plus on avait plu de pain Nous avons ètè déçu ,en plus car c était le premier hôtel Désolé pour la note

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.