Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.0
Báječný 256 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 6.8
ZAREZERVOVAT
8.0
Báječný 256 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 6.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čer 2017
9.7

Great, Lovely staff - Great location - Hostel a bit old comparing with all the one I stayed but Great value for price and clean. We have booked one extra night. If I pass by Cordoba again I might stay there as really good service.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 čer 2017
8.0

Ola 😉The Seneca hostel has a really good location. The girls were really friendly. The bed was comfortable. Only one thing really bothered me and that was the smell...No idea where it came from. If it was the bathroom or the yard? Everything was clean, so it was awkward. That I think it would be good, if they can fix it. Otherwise it's fine and you will have everything close by.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
31 kvě 2017
9.7

The location is great and the hostel has a lot of charm. Staff is helpful and friendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2017
5.7

Chambre acceptable pour une nuit mais pas plus. Pièce sombre, à peine aérée, aucune intimité par rapport au patio ou à la chambre voisine. Confort bien inférieur aux gites d'étape ou auberges de jeunesse françaises pour un prix largement double

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 kvě 2017
8.0

Ein zweites Badezimmer wäre hilfreich. Wir waren zwei Nächte dort aber leider wurde am zweiten Tag nicht mal der Mülleimer geleert. Sonst rundum zufrieden.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2017
9.1

Cute wee place. We had a private room, the space was small but comfortable. Very good location and a nice rooftop hangout area.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 kvě 2017
9.4

Está en plena judería, por lo que está cerca de todo. El servicio muy bien, muy atentos. Nos ofrecieron a cambiar a una habitación de las mismas características de nuestra reserva pero más amplia ya que íbamos con un bebé y carrito.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2017
3.7

El servicio ( baño ) sucio, sucio, sucio. muy sucio !!!! Baño compartido para varias habitaciones. La habitación no tiene armario ropero, dispone de una taquilla de hierro . Las camas, incómodas. No volveré y por supuesto, no lo aconsejaré a nadie.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 kvě 2017
4.6

Instalaciones y habitación muy cutres. Sensación de suciedad nada mas entrar a la habitación. Se oyen todos los ruidos, desde la gente que habla en la calle, hasta la ducha y el secador de las habitaciones de al lado. Cama malísima, nos despertamos con dolor de espalda al día siguiente. Por 65 euros la habitación doble me esperaba algo más decente. Malísima calidad-precio

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
2 kvě 2017
9.4

a well located accommodation very close to the tourist area and facilities, comfortable and clean with nice courtyard, would recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.