Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 224 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 7.3
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 224 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 7.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 bře 2017
8.0

Limpio y centrico muy bien calidad precio

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 bře 2017
6.6

The internet stop working curinga the night until the next day

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 bře 2017
8.3

No sabría como definir el hostal, solo se me ocurre la palabra único. Muy bonito, en una ubicación perfecta, original y acogedor.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 úno 2017
5.4

La persona que atiende es muy simpática y te ayuda en lo que necesites. Está muy bien situado. La limpieza mal. Barra de entrada con mucho polvo. Una salita que en su día servía para calentar desayunos o comida, con microondas, muy sucia y muy mal olor. Habitación muy justita, cama rota sin arreglar, cerámica de baño a punto de caer. Precio asequible pero para lo que se ofrece tampoco es una ganga. Tiene muchas posibilidades pero hay que hacer modificaciones.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 úno 2017
8.0

Si lo que se busca es dormir en un lugar con historia, en plena judería, este es el sitio. Sin grandes pretensiones, aunque ciertamente se podría reformar un poco, respetando el estilo. El personal muy amable y familiar.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 úno 2017
9.1

El sitio esta bien. Acorde a lo esperado. Muy tranquilo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 led 2017
10.0

Excelente lugar para quedarse en Cordoba. Cerca de todo lo que uno necesita.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 led 2017
8.9

Good: when the staff were there (until 8pm), they were helpful and kind. location (4 min from Mezquita) was excellent. Bad: we stayed in January and the room was exactly the same temperature as the outdoors (around 40 F). because of this we woke up multiple times a night and had to put on our coats upon stepping out of bed. we were not offered a space heater and there was nobody available at night to help. bed also partially collapsed when we sat down on it (though it was fixable).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 led 2017
8.0

Good location, just 3 min to the cathedral. Room is ok and fine. but wifi signal is not good at the room.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 pro 2016
4.6

We checked in with our two sons (teen-agers). They had a room on the 3rd floor and could not get the wi-fi there. There was a broken window pane and stray cats outside on the roof. Our room was represented to be non-smoking, but it was on the first floor just off of the main cafe area, with a window that only closed with shutters, so all of the smoke from people smoking in the cafe area travelled into the room. We were disappointed with the accommodations and checked out right away.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.