Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sayta Hostal

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 93 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 93 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
23 bře 2017
9.4

Great hostel with a very homely feel to it. The staff went out of their way to ensure we had a good stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
18 bře 2017
8.3

Kleines Hostel in der Altstadt. Bei Koreanern sehr beliebt, warum auch immer. Sehr freundliche Mitarbeiter, ordentliches Frühstück mit Croissants, Küche voll ausgestattet, Bäder immer sauber. Es gibt leider nur zwei Toiletten/Duschen die auch noch direkt neben dem Wohnzimmer/Küche liegen und nach oben offen sind. Dafür aber immer heißes Wasser in den Duschen :) Zimmer sehr hellhörig und ziemlich kalt in der Nacht.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
11 úno 2017
10.0

We had a great time, very helpful, clean, quite and central :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 úno 2017
8.3

I had a room to myself. It is a small house with 2 dorm rooms and 2 non dorm rooms. Staff were very hospitable and friendly. Seems to be popular with Koreans. Only dowside is noise carries given the house is tight so bring earplugs.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 úno 2017
10.0

Todos top!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 31-40
  • Světoběžník
  • 24 Recenze
5 úno 2017
8.6

Stayed here for only one night. Great location. Staff were really friendly and helpful! Two bathrooms with toilet inside so have to try and avoid rush hour! Simple breakfast included.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
29 led 2017
10.0

Staff was very kind and helpful. I will revisit this place one day.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
27 led 2017
9.4

Petit Hotel très sympathique à Bogota. L'épouse du gérant, qui parle très bien le Français, est de très bon conseil. L'ambiance est agréable, dans la vieille ville historique. PS : Faîtes le tour de street art!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 led 2017
10.0

We booked a few nights when we arrived in Bogota and needed up staying almost a week. We had such a fantastic time staying at Sayta! Erika and John couldn't have been more hospitable. We really felt like we were staying with family. Small, quiet, and close to everything in El Candelaria. If you are looking for a place that is not a constant party and is small enough to give you personal attention, Sayta is the real deal! Very affordable and breakfast is included. Great wifi. Thank you Sayta!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.