Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Sayta Hostal

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 60 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 60 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 8.7
Sayta Hostal Located at Calle 12B #0-57, , Bogota.
Sayta Hostal
Colombia
Bogota Calle 12B #0-57
93% 60
4.5965198 -74.0691697
Sayta Hostal
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 čer 2016
9.4

시설이 엄청 좋진 않지만 너무너무 사람좋은 스탭들이 모든것을 커버합니다! 보테로 박물관, 황금 박물관도 가깝고 근처에 먹을만한 식당이랑 바도 많아요 내집같이 너무 편하게 지냈습니다!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 kvě 2016
10.0

여기 정말 괜찮아요!!!!!!!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 dub 2016
10.0

Muy bien el hostal, acogedor y muy limpio. Bien ubicado de lo que se visita en Bogotá. El personal del hostal muy simpatico, compartimos algunas charlas muy agradables

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • tarankalsi
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
4 dub 2016
5.4

I read all the reviews and was expecting a great little bed and breakfast- but it was very much a hostel. The rooms were super basic, and there were 2 bathrooms for we everyone to share downstairs, with the sinks outside, right next to the breakfast table. So a little weird to be brushing your teeth while people are having their breakfast. It was a super communal place- which I wasn't expecting, having read the description when I booked. Location is great for getting around the candelaria area

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 bře 2016
10.0

볼리바르 광장 10분내에 있습니다. 직원 친절하고요. 특히 john He is so speacial. 다른 여행객들 많이 만나서 즐겁게 보냈습니다.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 bře 2016
8.3

very sweet staff. calm hostel had a great stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
18 úno 2016
10.0

We loved staying here. Lovely atmosphere in a great building in a really good location. The owner could not have been nicer or more helpful, he's a great guy! Rooms are comfortable and clean, the ones upstairs have big windows with a great view down the street and beyond. Great place to stay, highly recommended.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you very much for sharing your experiences with us !! This help us to continue working for you and make you feel like at home !! thanks, best wishes for you !!!

  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2016
10.0

We loved our stay at Sayta. It was like a home away from home and the staff were very friendly and beyond helpful. The rooms were comfy and beautifully decorated and the bathrooms were very clean. It was probably the best hostel we have stayed at over the two months that we have been travelling. Thank you!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you very much friends for sharing your experiences in Sayta !! Your comments are very importants for us!! you are always welcome in Sayta Hostal!!!

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.