Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Santos Express Train B&B

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 235 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 6.5
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 235 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 6.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 29 Recenze
13 úno 2017
6.0

Took us ages to check-in, only to realize that they booked us in the wrong room. It was a fortune that someone else cancelled, otherwise they offered us a Dorm... Staff tried to overcharge us. Location is nice though, but only for one night...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 úno 2017
9.7

We had an excellent stay on the Santos Express and will definitely return. The view of Mossel Bay was fantastic and waking up to the sea was beautiful. Excellent facilities and staff were really helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
5 úno 2017
8.3

Good staff, good place and very nice views, good price for services.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 úno 2017
4.6

We stayed in the dorm train. There was no electrical outlets, the WiFi only worked in a small area nowhere near our dorm, there was no hand soap to clean your hands, and there was some garbage left from the last person underneath my pillow. However it was right on the beach which was cool.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
2 úno 2017
8.0

Super coole Lage direkt am Strand, Blick aus den zimmern aufs Meer. Süße aber sehr enge und kleine Zimmer. Im Dorm kaum Platz für Gepäck. Das im Restaurant angebotene Essen ist günstig und gut. Hilfsbereites, nettes Personal.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 led 2017
6.3

No communal area or lounge to meet people

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 led 2017
9.4

It was really great. The feeling to sleep in a train with the view at the ocean was really nice! The seafood in the restaurant is delicious, the breakfast is good and the staff is friendly. I recommend this place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
12 led 2017
6.9

Location depends on the weather: nice weather - great location, bad weather - bad location ;-)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 led 2017
7.4

Very nice place for a night. Could be difficult for the shower - one for a full wagon ! The place is right : the restaurant lovely.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 led 2017
7.4

This B&B is a nice idea, an old train directly at the beach. The view out of the rooms is fantastic. In my opinion it's too expensive compared to the comfort yo get. Of course the rooms are very small ;)

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.