Hostelworld.com

Santê Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 74 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 74 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.3
Santê Hostel Located at Rua Felicio dos Santos, 62, Santa Teresa, Rio de Janeiro.
Santê Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 20240-240 Rua Felicio dos Santos, 62, Santa Teresa
93% 74
-22.9225529 -43.1880668
Santê Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 kvě 2016
8.9

Schönes Hostel, sehr sauber und ordentlich allerdings kein Party Hostel wie ich es von den Bildern erwartet hatte. Sehr nette und Hilfsbereite Mitarbeiter bequeme Matratzen und schöne Einrichtung besonders die Bäder. Man gewöhnt sich schnell an die Lage und kommt dann eigentlich problemlos überall hin.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 bře 2016
9.7

Excellent séjour au Santé hotel. Très bon accueil, beaucoup d'informations utiles nous ont été données pour la visite de Rio. Nous nous sommes senties comme à la maison! Nous recommandons sans hésitations cette auberge ou il fait bon vivre!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
6 bře 2016
10.0

Easily the friendliest and most relaxing hostel experience I've had. Thanks so much Santê, I will definitely be back :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 úno 2016
10.0

Stayed here for almost two weeks, I've traveled and stayed in hostels in four different continents, fifteen different countries and Santê is by far my favorite. Wonderful atmosphere, loving and friendly staff who will go out of their way to help with anything and everything, very clean and great breakfast. Good common space as well as big kitchen where you can find strangers becoming friends and sharing meals. I highly recommend Santê !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
11 úno 2016
10.0

Stayed here just after carnival and it was great. So reasonably priced, lovely and helpful staff in the sweet neighboured of Santa Teresa. Thanks for a great stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 úno 2016
8.9

Had such a nice stay in sante hostel. The location and staff are excellent, as is the breakfast and communal space. Perfect for meeting people and exploring th wrest d Rio from lovely Santa Theresa. Would definitely recommend!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 úno 2016
10.0

Tout était parfait , le meilleur hostel ! Ils sont vraiment très accueillants , ils nous ont aides quand on a eu besoin d'eux , ils sont vraiment géniaux , l'auberge est très belle et le quartier est tranquille et chaleureux . Je recommandé cet hostel parmus tout les autres , nous y avons passé un séjour parfait !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 pro 2015
8.6

El hostel es muy bonito, el único inconveniente que tuvimos fue que reservamos una habitacíon con tres camas, y solo había dos camas, por lo que dos de nosotros tuvimos que dormir juntos (tres varones, ninguno pareja). Por lo demás todo muy bien.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 pro 2015
9.4

In the heart of Santa Teresa lies this beautiful beautiful Hostel, which is run by brother and sister, who are just great people. Both are fluent in English and very pleasant to be around. The entire hostel is very appealing and has an old colonial style, mixed with beautiful modern art and colors. The guests were very international and not just 18 year old backpackers. You meet very interesting people of all ages there and it is a calm and nice ambiente. Thanks for everything. Will be back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.