Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Santa Martha Hostel

  • Qolla is-Safra Street, Marsalforn, Gozo, Malta

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 377 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 377 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 čer 2017
9.7

Maria (the host) is wonderful and very helpful. Easy location to beaches and the bus stop to Victoria is at the end of the street. All shops and food stores in easy walking distance.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 čer 2017
8.0

Excellent accueil de la patronne parlant français et toujours ravie de donner des conseils. La maison maltaise a un charme certain et les chambre sont spacieuses . Le tout manque cependant un peu d'entretien. L'hôtel est dans un quartier très calme où il est facile de se garer mais il est un peu excentré.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 čer 2017
10.0

Cudowne miejsce. Właścicielka bardzo sympatyczna i pomocna. Wszędzie blisko do sklepu, panu, przystanku czy plaży kilka minut spacerkiem. Sam obiekt czysty i zadbany że wszystkimi udogodnieniami. Szczerze polecam.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 čer 2017
8.0

There's only one bus (322) from the hostel that can reach the Ferry terminal, so it's really important to check the schedule before you go. I like Maria so much! She is super nice and tell me a lot about Gozo (where to go, how to get there, things to be aware, if the place is valuable....) Although Maria is not in the hostel all the time, she will leave some message on the door/wall that can help you a lot .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
19 kvě 2017
7.7

Maria ist sehr freundlich und versorgt einen mit allen nötigen Informationen, die Lage ist wunderbar, lediglich ein Zimmer mit Fenster zum Innenhof würde ich nicht noch mal nehmen wollen, da dort die Abwasserrohre laufen und auch viele Geräusche aus anderen Fenster in den Hof schallen; unbedingt am Wasser lang Richtung Westen gehen und beim Pizza-Stop die Pizza essen, Weltklasse!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 kvě 2017
9.7

Accueil personnalisé sympathique et agréable, chambre et commodités confortables. La ville est tranquille et bien située vu la petitesse de Gozo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
11 kvě 2017
9.4

Très bonne auberge pour un tarif très intéressant !!! Maria parle très bien français et est très sympathique. Du ferry, le 322 vous amène direct à Marsafolrn, ensuite, j'ai eu un peu de mal à trouver l'auberge : pour cela, prendre la rue Ta'Barda avec quelques escaliers au début, puis à droite au bout de la rue

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
6 kvě 2017
9.4

Sehr sauberes und ruhiges Hostel. Ich hab mich sehr wohl gefühlt. Maria ist die Seele des Hauses und bereitet einem einen unvergesslichen Aufenthalt. Habe nichts zu beanstanden. Uneingeschränkte Empfehlung!:)...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 dub 2017
7.4

Auberge de jeunesse avec un bon rapport qualité/prix. Ambiance un peu froide. Salle de bain commune propre. Auberge de jeunesse très calme.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 dub 2017
9.1

Ein tolles, gemütliches Hostel, in dem ich mich direkt wohl gefühlt habe! Maria ist eine sehr herzliche Gastgeberin, die nützliche Infos rund um Gozo und Malta bereithält. Also wirklich zu empfehlen :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.