Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sandrock Holiday Hostel

  • Port Ronan, Malin Head, Inishowen Peninsula, Donegal, Irsko

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.7
Nádherný 350 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.9
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.5
ZAREZERVOVAT
9.7
Nádherný 350 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.9
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.5
Sandrock Holiday Hostel Located at Port Ronan, Malin Head, Inishowen Peninsula, Donegal.
Sandrock Holiday Hostel
Ireland
Donegal F93 E8F7 Port Ronan, Malin Head, Inishowen Peninsula
97% 350
55.3622588 -7.3582649
Sandrock Holiday Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 srp 2016
10.0

brilliant pleace, clean and cosy. location is great and the beds very confortable! Do not hesitate on booking here!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2016
10.0

This place is amazing! Third time we stay here and it's always a pleasure to talk with Rodney and Margaret, to meet people and to hike in Inishowen peninsula

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 srp 2016
9.1

Second time we've stayed here. The location is unbelievable, the lounge window overlooks the sea and the dramatic coastline and you can happily while away the hours relaxing and taking in this spectacular view. The hostel is clean, cosy and very comfortable. Points to note, there is no oven and no grill only two stove tops. Bring your own sharp knife if you need to cut anything and bring your own sleeping bag if you prefer not to pay very reasonable 1.5 euro for bedsheet.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 srp 2016
9.7

situation exceptionnelle, beaucoup de charme. un super souvenir !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 čvc 2016
10.0

This is amazing place to stay. With the best view and best staff, you could dream of. I will go there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
29 čvc 2016
9.7

Meilleure auberge pour relaxer et profiter de la belle vue! Je recommande fortement. De plus, les propriétaires sont fantastiques!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čvc 2016
10.0

Fantastic hostel with an out of this world view did not want to leave will definitely stay there again highly recommend

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • acolwell228677
  • Irsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 čvc 2016
8.3

Was happy with my stay at short stay at Sandrock. I would have stayed longer but it was fully booked the following night.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 čvc 2016
10.0

Rodney and Margret are great hosts who take care of their travelers in a beautiful setting... Our best stay in Ireland, and best ever! We more than recommend it. From a mom with her 9-year old son

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 čvc 2016
9.4

Das Hostel liegt an bester Lage etwas abseits, ist aber per Autostop gut erreichbar. Es ist sehr gemütlich eingerichtet, man fühlt sich wie bei Grossmutter zu Hause und wird auch so umsorgt. Ein herzliches Hostel in der schönsten Natur, man bleibt länger als geplant!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.