Hostelworld.com

Sandrock Holiday Hostel

  • Port Ronan, Malin Head, Inishowen Peninsula, Donegal, Irsko
Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 311 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 311 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.6
Sandrock Holiday Hostel Located at Port Ronan, Malin Head, Inishowen Peninsula, Donegal.
Sandrock Holiday Hostel
Ireland
Donegal F93 E8F7 Port Ronan, Malin Head, Inishowen Peninsula
96% 311
55.3622588 -7.3582649
Sandrock Holiday Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 dub 2016
10.0

Stunning view that will take your breath away. If you're on foot fallow their instructions ( on the hostel page ) was reLly helpfull.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 dub 2016
10.0

Cet hostile est juste fantastique. gentillesse de Rodney et Margaret, chaleur de la maison, vue de rêve par les fenêtres, alentours sublimes. C'est un vrai coin de paradis !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
31 bře 2016
9.4

Un coup de coeur, nous ne rêvons que du moment où nous pourrons y retourner! On s'y sent comme à la maison!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
29 bře 2016
10.0

Very nice host , great friendly and honest .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 bře 2016
9.1

This hostel is in one of the best locations I've seen in this beautiful country. Friendly staff and comfortable, cozy accommodation, admirable cleaningless, big, well supplied kitchen, incredible view from the living room over the ocean! Strongly recommended, I'll surely choose it next time I'm Donegal

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
15 bře 2016
10.0

LOVE this hostel and LOVE Malin Head. Highly recommend stopping here on your way around Ireland. It's a brilliant place to relax for a couple days and explore the area. The owners and facilities and views couldn't be nicer!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Z0mbi3007
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 bře 2016
10.0

Nice calm place with awesome view

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 úno 2016
8.6

We stayed at Sandrock hostel for one night on our trip around Donegal. The owners welcomed us with lovely tea and plenty of information. The 10-bedroom is spacious and there are two bathrooms attached. Sitting room and kitchen are big and really nice. The view from both, sitting room and bedroom, is absolutely stunning!!! Really the only thing that didn't fit into our brilliant experience at Sandrock: Linen are to be paid extra (it's only 1,50€, though) and were too small and smelling of smoke.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
8 úno 2016
10.0

Nice spot, nice scenery, nice staff, nice room, really nice stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 led 2016
9.7

The Hostel had a homely and beautiful living room with an incredible view onto the sea. The kitchen was perfectly set up for single and group travelers. Our 10 bed room was lovingly decorated with animals from all around the area. The wooden beds were the perfect addition to the already relaxing atmosphere. We felt very welcomed, calm and compfy!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.