Hostelworld.com

Sandrock Holiday Hostel

  • Port Ronan, Malin Head, Inishowen Peninsula, Donegal, Irsko
Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 317 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.7
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 317 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.7
Sandrock Holiday Hostel Located at Port Ronan, Malin Head, Inishowen Peninsula, Donegal.
Sandrock Holiday Hostel
Ireland
Donegal F93 E8F7 Port Ronan, Malin Head, Inishowen Peninsula
96% 317
55.3622588 -7.3582649
Sandrock Holiday Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 kvě 2016
10.0

The best place and hostel I've stayed in so far! The location is awesome, and Margaret and Rodney are the most lovely hosts you could imagine! Thanks so much!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ahoyyitsjulia
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
12 kvě 2016
10.0

Margaret and Rodney could not have been better hosts. They were very kind upon my arrival, telling me all about the area, the Star Wars filming, and places I might enjoy seeing. I was the only one at the hostel that night, so it felt much more private and relaxed than a normal hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 kvě 2016
9.1

Wir waren bereits das zweite Mal hier, fühlten uns erneut herzlich willkommen und haben die Zeit sehr genossen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 kvě 2016
8.9

Great location, rich and special place (all informations, telescope, setting with ancient furniture), nice staff, beautiful and comfortable place

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 dub 2016
10.0

Stunning view that will take your breath away. If you're on foot fallow their instructions ( on the hostel page ) was reLly helpfull.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 dub 2016
10.0

Cet hostile est juste fantastique. gentillesse de Rodney et Margaret, chaleur de la maison, vue de rêve par les fenêtres, alentours sublimes. C'est un vrai coin de paradis !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
31 bře 2016
9.4

Un coup de coeur, nous ne rêvons que du moment où nous pourrons y retourner! On s'y sent comme à la maison!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
29 bře 2016
10.0

Very nice host , great friendly and honest .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 bře 2016
9.1

This hostel is in one of the best locations I've seen in this beautiful country. Friendly staff and comfortable, cozy accommodation, admirable cleaningless, big, well supplied kitchen, incredible view from the living room over the ocean! Strongly recommended, I'll surely choose it next time I'm Donegal

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
15 bře 2016
10.0

LOVE this hostel and LOVE Malin Head. Highly recommend stopping here on your way around Ireland. It's a brilliant place to relax for a couple days and explore the area. The owners and facilities and views couldn't be nicer!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.