Hostelworld.com

Sandrock Holiday Hostel

  • Port Ronan, Malin Head, Inishowen Peninsula, Donegal, Irsko
Ceny
mapa
Recenze
9.7
Nádherný 325 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.7
ZAREZERVOVAT
9.7
Nádherný 325 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.7
Sandrock Holiday Hostel Located at Port Ronan, Malin Head, Inishowen Peninsula, Donegal.
Sandrock Holiday Hostel
Ireland
Donegal F93 E8F7 Port Ronan, Malin Head, Inishowen Peninsula
97% 325
55.3622588 -7.3582649
Sandrock Holiday Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čer 2016
9.7

Luogo incantato, in una regione affascinante per colori e paesaggio: oceano, spiagge e scogliere. informazioni utili e precise. Solo camerate (10 letti) come descritto. Biciclette a noleggio,

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 čer 2016
10.0

a nice stay with a fantastic vieuw over the ocean. unbelievable! nice and clean and oven on peat!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 čer 2016
10.0

Best view ever.owners very helpful. Couldn't have asked for more

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 čer 2016
10.0

Brilliant place, just what we required. Location unbeatable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 kvě 2016
10.0

I think that was the moste beautiful place in earth. I even liked just spending time at the hostel! Such a nice holiday !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 kvě 2016
10.0

Awesome hosts, beautiful views, very clean, and Rodney is the best!!! Great locals and scenery

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
23 kvě 2016
9.4

A wonderful place to get away from it all! Very relaxing! Don't expect a party but lots of r&r. Kitchen is very well equipped. Chargers/lights by each bunk. 2 showers for each room. I brought food from Carn but there is a store nearby. Easy to catch the 4:00 shuttle bus M-F from Carn, €3 they drop you at the hostel! Owner phones them to pick you up on departure day. Several nice walks. Definitely try the "Seaview Tavern" amazing restaurant! Farrens Pub is a must also. I highly recommend a stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 kvě 2016
10.0

The best place and hostel I've stayed in so far! The location is awesome, and Margaret and Rodney are the most lovely hosts you could imagine! Thanks so much!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ahoyyitsjulia
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
12 kvě 2016
10.0

Margaret and Rodney could not have been better hosts. They were very kind upon my arrival, telling me all about the area, the Star Wars filming, and places I might enjoy seeing. I was the only one at the hostel that night, so it felt much more private and relaxed than a normal hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 kvě 2016
10.0

This hostel is definitely in my top 3 all time favourite hostels. Everything was fantastic. The only thing I could have wanted was a small locker for my valuables, but I'm sure if I asked our hosts, they would have figured something out. I, however, felt safe with the particular type of people who were sharing our room on that occasion. We LOVED Malin Head!! We will most certainly be returning to this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.