Hostelworld.com

Sandino Worldimprovement Network

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 465 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 10.0
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 465 recenzí
  • Hodnota za peníze 10.0
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 10.0
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.0
Sandino Worldimprovement Network Located at Sandinostrasse 5, , Berlin.
Sandino Worldimprovement Network
Germany
Berlin 13055 Berlin Sandinostrasse 5
91% 465
52.5377600 13.4824400
Sandino Worldimprovement Network
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
25 zář 2015
6.3
Přeloženo: Google

Manželská postel byly dvě samostatné postele, které "poskládat" a nebylo topení. Personál, chladné a roztomilý ubytovna.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
25 zář 2015
8.3
Přeloženo: Google

Tento hostel se liší od ostatních, a celkově jsem miloval svou návštěvu. Jedná se o druh místo, kde obvykle lidé, kteří berou svůj čas pomalu se zůstat. V ubytovně je skvělým místem pro strávení času, těžké to je cesta ven z města, a tramvaje není levná (2,70 eur). Personál je opravdu milý a upřímný. Snadno se zapojit v příjemném prostředí. A je to levné! Důrazně se doporučuje pro dlouhodobé cestovatelé. Jen jako malá ubytovna, prostory nejsou čištěny tak často, jak Big Hostel sítě.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
24 zář 2015
8.3

Just a little bit outside of the city otherwise nice place to stay. The staff was very helpful and supportive.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 zář 2015
8.0

Although Sandino is located a little bit far out from the city centre, it's more than easy too get there with a direct tramline 5mins away from the hostel, the staff were all very friendly and easy too get along with, nice group of people. Good atmosphere, defiantly worth checking out if you're backpacking alone. Had an awesome time here and wish I could've stayed longer! Cheers guys!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 zář 2015
6.9

Receptionist was very friendly. He forgot the towels though. Not so good: room was called a double room but was with two single beds.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Skupina ženy, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
18 zář 2015
10.0

Top notch establishment.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks a lot. Best wishes

  • jneilson
  • Australia, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
17 zář 2015
10.0

best hostel I've ever stayed at

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 zář 2015
9.7

What can't you say about Sandino that's good? This place is fantastic for everything with the best staff who end up feeling like friends. The facilities are great. The beds are SO comfy. I ended up feeling like i was at home by the end of my stay and I know many others did too. I couldn't recommend highly enough.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
13 zář 2015
8.0

Good cooking area and lounge space outside. Staff were quite friendly and helpful. Showers were a little rough and I understand why most hostels limit the amount of days you can stay now.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 zář 2015
9.7

Super friendly and helpful staff, great community atmosphere with guests from all over the world - made for interesting conversations around the fire in the evenings. Clean and comfy dorm with its own couch and table, very nice common areas, good kitchen and really fast internet. You can even camp in your own tent, which wasn't mentioned on this site. All in all one of the best hostels I've ever stayed in. I will definitely come back next time I visit Berlin.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.