Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Samesun Kelowna

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 432 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 432 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Írán, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čvc 2017
6.9

Best location in town, private room was too small and with zaro facility. It was very cheap though.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
8 čvc 2017
9.7

Super auberge ! Cuisine immense, lits super confortables, tout est propre !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
5 čvc 2017
9.1

Great location right near the waterfront.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
30 čer 2017
8.6

Great location for accommodation. I would definitely stay again. Hostel is good, but not amazing.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

We hope all our guests have an amazing stay. Please get in touch to let us know what we could do differently next time to make it amazing! Thanks, Kip

  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
26 čer 2017
8.9

Pros - The location was really near the lake and the staff gave good recommendations of places to eat and tours etc.. There were lots of showers and the rooms had air conditioning. Cons - We weren't given a towel and there were no clean ones available when we asked for one. The breakfast was not the best one we have had from Samesun.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
15 čer 2017
7.7

Like other Samesun hostels, this one is great! We stayed in a double bed private room with an ensuite. The room was clean, comfortable & spacious enough for the two of us. It's located within walking distance to shops, cafes & restaurants. Staff were friendly & helpful too.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for the feedback. We hope you'll get in touch with to let us know how we can make your next stay 10/10!

  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 čer 2017
9.7

Awesome hostel, especially with regard to the social atmosphere in the evenings. Love the patio area.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for the great feedback!

  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čer 2017
9.7

It was a good economic place to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for staying with us. We hope to see you again!

  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 čer 2017
8.6

Great stay Friendly staff

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for the review! We hope you'll come back again!

  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 čer 2017
8.0

It's a good hostel with a convenient location. Ear plugs are helpful if you want to sleep.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for staying with us! We have earplugs and other essentials available at the front desk. Come back soon!

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.