Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Samesun Banff

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 1039 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 1039 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
13 srp 2017
9.4

Super great place to stay if you're in Banff. They offer free breakfast! Plus, there are activities every day of the week and a really nice vibe.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
9 srp 2017
9.4

Excellent location, super social staff, the bar makes it very easy to socialise, great activities on offer each day (if you do one, you get 15% off the bar that day/night too! Would definitely return. Only issue was my lock didn't fit on th lockers which it has done in all of the other hostels I've stayed at. Amazing time and will defo return.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 srp 2017
8.0

Very close to town center.Very basical backpacker hostel.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
2 srp 2017
8.9

Top place!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 srp 2017
8.9

My first trip to Banff on my own. Very clean and convienient place. Staff there are all nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 srp 2017
9.4

Super awesome place, awesome staff! But some AC in the kitchen would be nice :p will definitely come again!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 srp 2017
9.7

My first stay at a hostel and I'm glad it was at Samesun Banff! Extremely clean facilities, could find a spec of dirt anywhere - awesome! Checked into a mixed dorm but noticed there was girls only and asked to be moved and that was no trouble at all they moved me straight away. Having full bathrooms in the room with bath and shower was a great addition rather than using communal bathrooms, felt much more like your own. Facilities are excellent and the bar there is a happening place! Thumbs up!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 čvc 2017
9.7

Faltan duchas para tanta cama. Por lo demás perfecto. Ambiente joven. Buena ubicación. Staff muy bueno. Tienen actividades cada día y un bar para comer/beber algo a un precio razonable. Volvería!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 čvc 2017
8.3

Very warm as my fan was faulty. Otherwise great hostel with very friendly staff! Good sized lockers and good free breakfast. Overall good hostel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 čvc 2017
9.1

The price was very high for a shared dorm. Sheets were stained but bed was cozy. Great location, cool bar with cheap drinks and a fun shot wheel.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.