Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Samba Rooms Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 120 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 120 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2017
7.7

internet não funcionou quando precisei, tive que usar a internet do meu celular pra fazer o que precisava no computador. O café da manhã, quando fui pegar a melancia de manhã cedo, estava murcha, como se tivesse sido guardada de um dia pro outro. Alguns chuveiros não possuíam água quente e dormir no quarto foi dificil, pois o ambiente é pouco arejado e atacou minha alergia a pó.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • vmalanche4866
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 108 Recenze
23 dub 2017
8.9

Big rooms, nice beds, nice bathrooms, good kitchen. The place was realy quiet and empty.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 dub 2017
8.0

Location and comunal area were very good. But bathrooms tooo tiny and water only luke warm.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 bře 2017
9.4

Staff were very friendly from when we arrived. The hostel is walking distance to the main bars and restaurants and there's a supermarket nearby as the kitchen facilities are really good.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
10 bře 2017
9.7

I had a fantastic stay at Samba Rooms. It was the perfect base to get to know Belo Horizonte and was a great place to chill out and meet other travellers. Special thanks to Daniel who did all he could to make sure i made the most out of my stay as well as maintaining a great vibe in the hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 bře 2017
10.0

ótimo lugar

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 úno 2017
8.0

Stimmung und Ambiente wie der Name verspricht🙃 hilfsbereite "work and travel stuff and permanent stuff friendly. Seit gestern (13.2.17) auch eine Bar mit Essen.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.