Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Samay Hostel Sevilla

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 3405 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 3405 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 úno 2017
10.0

Muchas gracias a todo el personale muy cariñoso muy disponible y sorniente

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • epaulon7567
  • Brazílie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 úno 2017
8.3

En se tratando de un Hostel, estava bien, la licalizacion el personal. Pero el precio es demasiado para un habitacion sin desayuno.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
9.4

The hostel is pretty good! It´s clean and staff is great. The only issue is that there is no WIFI in the rooms, only in the first floor.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • manuelgluderer1266
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 úno 2017
10.0

Last minute booking as i had no idea if i can make it to this town. Awesome welcome and everything fine. Highly recomanded to stay there and for me as coffee addicted, with free coffee even more :-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
8.9

Me alojé una noche. El hostal estaba muy limpio y el trato del staff excelente. El desayuno por 2,5€ muy recomendable. Las pegas que le encontré fueron las siguientes: -No había wifi en la habitación. -La presión del agua caliente inexistente. -No había enchufes cerca de mi litera.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 úno 2017
9.7

Ótima localização e pessoal da recepção nota 10! A cozinha é super bem equipada.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 led 2017
7.7

房間連不到wi-fi,只有到一樓才連的到,非常不方便。

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
24 led 2017
6.3

Ok hostel, overpriced for what you get. The bathrooms are dirty - lots of mould on the walls, etc. The water pressure is terrible, it's more of a dribble than a shower. They have security lockers but they are quite small unfortunately. The kitchen area is nice and big but one of the stoves was broken so it was always difficult to find a hot plate someone wasn't using. The internet only worked downstairs which would have been fine but it stopped working all the time even in the common room.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
21 led 2017
8.9

The only 1 thing I didn't like is that there are NO lockers. Besides that I loved the place. Vedrana, Krista and Shaila are the best staff I have seen working in a hostel. They are so nice and caring. The place has a great location and very decent kitchen. Beds are comfortable and value for money is perfect.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 led 2017
8.6

Buenos días. Yo sólo estuve una noche y quedé contenta, tanto con el personal, la ubicación, en pleno barrio de Sta. Cruz, enfin, todo bien, salvo la limpieza y que cuando hice la reserva, pedí una habitación tranquila, me dijeron que estaría ubicada en la 2ª planta, cosa que no fue así, me la dieron en la planta baja; por lo demás, todo bien.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.