Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Saint James Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 1229 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 6.4
  • Zařízení 7.4
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 1229 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 6.4
  • Zařízení 7.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Malajsie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2017
5.4

Good: A walking distance to Earl's court tube station, Sainsbury's and various cafes and restaurants. Things that can be improved: Rules about noises after midnight. We stayed in a triple-decker bedroom and the support for the bed was curved and made a lot of noise. The room and the bed sheets were a bit dusty when we came in.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 kvě 2017
6.3

Seems like the new team is struggling with the place - though all the right services are there (free dinners, nice backyard, good location, wifi, ect). Definitely worth a visit once they get their act in order.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 kvě 2017
10.0

Great hostel and staff. Close to a tube station making it very easy to get around London. Well equipped kitchen.. and free dinner!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
25 dub 2017
10.0

A great place to stay in London - convenient, safe and comfortable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 dub 2017
10.0

INCREÍBLE, TIENE CENA GRATIS TODAS LAS NOCHES!!!!! Super recomendable, esta cerquisima de la estacion, super cómodo, amplio, y el personal excelente, sobre todo un chico que se llama Pedro! A media cuadra de un super! Excelente ubicación!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2017
9.4

Super Lage, sehr nettes Personal sehr familiäre Atmosphäre durch das Personal. Julia, Tülin, Areti, Mati, Emelie, Pedro und Rafa sind ein super Team und sehr hilfsbereit. Das Hostel ist sehr zentral und es gibt viele extras: das Frühstück ist inbegriffen, free dinners und social events. Ich werde auf jeden Fall nochmal buchen bei meinem nächsten Aufenthalt in London.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2017
8.6

Très bon séjour le personnel de l'auberge super , très agréable rien a dire , juste trop de bruit le 1premier soir impossible de dormir , mais c'est pas la faute aux personnels ,

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2017
10.0

Je recommande vivement cette Auberge. Le personnel est vraiment accueillant ( Merci Mathilde). Convivialité , Securité , Propreté ! Tout y est ! A tres bientot

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Lotyšsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 dub 2017
7.7

All the staff (Ann?, Marie? (German girls), the Belgium girl, Spanish teacher/admin?) where welcoming, polite, nice - answered my questions and requests upon before arrival. I did request a ground/first floor bed in the dormer for me and my elderly family member. During email conversation they said they booked it - upon arrival it turned out both beds or on Second floor - my request was not heard. At least we got one bed for my old family member in the first floor -all good. Clenliness?-OK

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2017
8.3

Chambre privée à 3 lits très petite mais propre et fonctionnelle, avec un lavabo. La porte est très fine et on entend les passages dans le couloir. Sanitaires mixtes neufs, assez propres malgré quelques petites inondations depuis les douches. Il y a des sanitaires réservés aux femmes, mais très vétustes.. je ne les ai pas utilisés. Le petit déjeuner est sommaire mais gratuit: pain toast, confitures, thé-café, jus. Je n'ai pas testé mais on peut s'inscrire pour le dîner qui est gratuit.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.