Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 65 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 65 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 7.8
Sagando Hostel Located at Michamvi Kae, , Zanzibar.
Sagando Hostel
Tanzania
Zanzibar Zanzibar P O BOX 4116, Michamvi Kae
86% 65
-6.1406187 39.4926953
Sagando Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 čer 2016
8.6

The only problem we did face were various visits of rats at night. But after we found out how to avoid that-- in keeping all food out of the room- the problem was solved. It is an amazing place. The fact that the rooms are cleaned only every 3 days and that not enough towels and sheets are available made is a bit less confortable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2016
8.3

Very nice hostel to relax. The stuff is really friendly and helpful. Close to the sea only 3 minutes to walk. Had an awesome stay there

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • justinryee
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
21 bře 2016
8.9

Very chill place in the heart of Michamvi. The atmosphere at this hostel was very cozy and quiet (at least during the off-season). The staff were friendly and extremely helpful. For those interested looking for a non-typical resort feel, this is the place. Only downfall would be the lack of markets to buy your own food, however the hostel and surrounding places have good places to eat, at a very cheap price. If I am ever back in Zanzibar, I'll definitely make a stop at Sagando. 420 friendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
2 bře 2016
9.4

The Sagando Hostel is great! It is close to a very beautyful beach wirh only a few other People. The atmosphere is really nice and the staff is very friendly!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 led 2016
8.3

Frühstück ausbaufähig

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 led 2016
9.4

Beautiful huts, brilliant location, very helpful, fun and friendly staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
8 led 2016
9.1

Perfektes hostel zum entspannen, sehr tolle atmosphäre, liebevoll eingerichtet. Freundliche mitarbeiter, man fühlte sich "zu hause" und wie teil einer familie. Kein direkter zugang zum strad, für 10usd konsumation kann man jedoch die anlage des benachbarten hotels nutzen. Ein dinner ist im sagando ein must! Der koch bereitet frische gerichte zu, die einfach nur hammer sind! Diverse touren werden organisiert (haben jedoch an keiner teilgenommen). Transfers können organisiert werden

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 led 2016
6.6

We booked a double room with Sagando Hostel but they put us in a single room in an attic. The sloped ceiling was so low we were hitting our heads on the roof & so was the fan. The mosquito net also had large holes, the water worked half the time & there was no light in the bathroom so we asked to change rooms. They didn't have another room, admitted that our room was supposed to be a single and not a double and gave us a considerable discount. The owner is nice but I wouldn't stay there again.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Řecko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 pro 2015
8.6

Great food!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.