Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Safestay Madrid

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 4271 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 4271 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
21 čvc 2017
9.7

Aside from roommates coming in at 5 - 6am and making noise and turning on the lights. Pretty nice place. Didn't get to try their breakfast but it seems to be a pretty standard hostel. Although our room did get pretty warm at night.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 čvc 2017
5.7

Two toilets per floor was ridiculous Staff were not friendly compared to other hostels I've been to Lock system was difficult to pop a smaller lock Kitchen and other areas needed a good clean

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • kadoobee4652
  • Australia, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
20 čvc 2017
9.1

Friendly and helpful staff. Good location, walking distance to the centre of Madrid. Easily accessible from the airport via metro.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
18 čvc 2017
8.6

Really nice hostel, clean, spacious rooms, friendly staff & pretty good location roughly 10-15 min walk to centre, breakfast wasnt worth it

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
18 čvc 2017
9.1

Excelente hostel, lo recomiendo. Posee aire acondicionado en todo el sitio, camas cómodas, Lockers para cada persona, cocina linda y sala común súper agradable. Llegamos muy temprano y nos dejaron estar ahí sin problema.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
17 čvc 2017
8.0

I liked the place but if Was spoilt by my rubbish loud at all hours roommate's. Also it took over an hour to check in 25 people, unbelievable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 čvc 2017
10.0

Es super,Muy amables,super lindo,me sentí como en casa

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
15 čvc 2017
8.6

Clean hostel, three nice common areas ( love the movie theatre with Netflix) , very nice that everything is protected with key cards. It's great that it is so close to A metro stop! It is a little noisy at night with the windows open in the rooms and i wasn't allowed to sit in the kitchen unless I was paying for the hostel breakfast but other than that it was a great stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 čvc 2017
8.6

Buen lugar para hospedarse

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
15 čvc 2017
9.7

Excelente hostel.... igual estaría que hace 2 años... gente buena onda y la mejor relación precio calidad de europa

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.