Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Safestay London Elephant & Castle

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 2,194 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 2,194 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 7.9
Safestay London Elephant & Castle Located at 144-152 Walworth Road, , London.
Safestay London Elephant & Castle
England
London SE17 1JL 144-152 Walworth Road
83% 2194
51.4905823 -0.0980131
Safestay London Elephant & Castle
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
1 pro 2016
7.1

Pretty awesome location.right down the street from the tube.they are doing a ton of construction in the area so bring earplugs.a lot of places to eat nearby

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 lis 2016
10.0

Everithing perfect! Recommendable 100%

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 lis 2016
9.4

A lovely modern hostel, very secure with 24hr reception. 5 min walk from tube station. I would definitely stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 lis 2016
7.7

El hostel tiene fácil acceso a distintas líneas de metro y buses, lo cual es muy bueno cuando sales a caminar todo el Día. El personal que atiende es muy amable. Lo único que no me gustó fue la limpieza de los baños, pero al ser compartido con otras personas mucho tiene que ver la higiene personal de cada uno, sacando de lado eso disfrute mi estadía en el hostel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 lis 2016
8.0

great hostel at a nice location. close to the elephant and castle tube station and a bus stop is just opposite the road.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 lis 2016
8.9

Muy buen hostal en relación calidad-precio especialmente en Londres. El desayuno esta muy bien y tienes una estacion de metro a 400 metros caminando. Excelente opción para hospedarse en Londres. La atencion del personal es genial.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
3 lis 2016
8.6

I stayed at Safestay Elephant and Castle for 3 nights. The dormitories are comfortable and the bathroom facilities are good. Breakfast is available, and there is a bar. The staff are friendly and helpful. However I didn't feel safe walking from the tube to the hostel at night. The Elephant and Castle isn't a safe area at night in my opinion. Apart from this I liked the hostel and enjoyed my stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 říj 2016
8.0

A clean and comfortable hostel with decent beds, well located close to the elephant and castle tube station. However, no kitchen for guest use.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Hello Thank you very much for taking the time to review our property. Glad you liked it and look forward to seeing you again soon Guest Relations

  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 říj 2016
7.7

Beds have curtains and bathroom and toilet are always cleaned. No kitchen and not much of an atmosphere.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 říj 2016
7.1

Nice place. Cheap. However it was more for like work travels rather than solo travels. The slcial atmosphere is quite poor. However it was clean and cozy.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.