Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Safestay Edinburgh

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.8
Báječný 1,395 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.8
Báječný 1,395 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.6
Safestay Edinburgh Located at 50 Blackfriars Street, , Edinburgh.
Safestay Edinburgh
Scotland
Edinburgh Midlothian EH1 1NE 50 Blackfriars Street
88% 1395
55.9492719 -3.1859278
Safestay Edinburgh
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • sjohre3893
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 led 2017
6.0

Characterless, overpriced stagnant. Staff ranged from officious but efficient to completely disinterested. Not recommended. There are other much better hostels in Edinburgh.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 led 2017
8.3

Es war sehr laut in unserem Raum, weil sie unter unserem Fenster wohl die ganze Nacht party machten. Ausserdem waren die Toiletten etwas eklig. Dennoch hatten wir einen sehr guten Aufenthalt, das Personal war wahnsinnig freundlich und das hostel ist ideal gelegen - direkt in der Altstadt, ca. 5-10 min von der Burg entfernt. Was wir zwar nicht benutzt haben, aber für mich ein pluspunkt ist ist die Küche, die Küche die man benutzen kann. Sah sehr gut ausgestattet aus. Empfehle das Hostel weite

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 led 2017
10.0

I'm very happy with all aspects of the hostel bar one. The room I stayed in (10 bunk dorm) was directly adjacent to the entrance of BAR 50 and overlooking the smoking area. It was noisy until about 0200 on Saturday morning.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 pro 2016
9.1

The location is close to Royal Mile and Edinburg Castle. The kitchen is available and convenient.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 pro 2016
9.4

Les douches sont un peu sale et le ménage est fait très rapidement mais j'ai déjà vu bien pire. Le personnel est très accueillant et souriant, l'endroit est super conviviale, la musique est peu être un peu forte au niveau du bar. L'emplacement est parfait!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 pro 2016
9.7

Wiling to recommend it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 pro 2016
7.7

en general buen hostel , la unica pega no es achacable al staff ni al hostel , son los clientes , los que me tocaron , excepto el chico de letonia , el resto muy ruidosos sobre todo el spanish boy , bastante molesto , habria que decirle que la habitacion no es solo suya .

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 pro 2016
8.6

Great location with just a short walk to see everything in Edinburgh.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
19 pro 2016
9.7

Really good, clean, modern hostel. Good value for money and very good location. Only thing I would have liked was a locker for valuables or a lock to rent (didn't want to buy one). Otherwise excellent.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 pro 2016
9.4

Super séjour dans cette auberge très agréable ! Le personnel est adorable et efficace, les lieux sont propres et chaleureux, très bonne expérience !! Je trouve juste dommage d'avoir eu à acheter un adaptateur de prises électriques...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.