Hostelworld.com

Sabah Pansiyon

  • Kaleici (The Old Town) Kilincaslan Mah. Hesapci So, Antalya, Turecko
Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 717 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 717 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 8.9
Sabah Pansiyon Located at Kaleici (The Old Town) Kilincaslan Mah. Hesapci So, , Antalya.
Sabah Pansiyon
Turkey
Antalya 07100 Kaleici (The Old Town) Kilincaslan Mah. Hesapci So
92% 717
36.8818603 30.7048451
Sabah Pansiyon
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
17 kvě 2016
10.0

Really nice staff, clean rooms, and great location. The perfect place to stay if you want something quiet, comfortable, and convenient.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your kind words, choosing to stay with us. We look forward welcoming you once again.

  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 kvě 2016
10.0

I had a very nice stay in Sabah Pansiyon. The location is perfect in the old city, and the little garden where you have breakfast is lovely. The room was clean and comfortable. The staff was very nice and helpful. Thank you !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for your kind words, choosing to stay with us. We look forward welcoming you once again.

4 kvě 2016
10.0

I was really impressed with this place: Location: perfectly situated in the heart of old town Atmosphere: very homey Cleanliness: one of the cleanest hostels I've stayed it Overall, clean, homey place in a great location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 bře 2016
9.7

Sehr nette Pension mit perfekter Lage, netten Mitarbeitern, warmen Wasser, gutem Frühstück - einziger Nachteil eine brummende Klimaanlage aus dem Nebenzimmer in der Nacht.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • egzog
  • Turecko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 úno 2016
8.0

Konum olarak çok iyi. Kale içinde ücretsiz park etme imkanı vermesi de beni çok etkiledi. Fiyatı çok ucuz olmasa da yine de en iyiler arasında. Çalışanlar ilgili insanlar. Memnun kalacaksınız.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 úno 2016
8.6

I had booked a single for part of the trip and a shared twin for when my friend arrived and the staff set me up in the twin immediately to save the hassle of moving rooms. The internet is wonky and can be painfully slow. The area however is great! I loved Kaleici and the pension was perfectly situated. It's not difficult to get around to most places from there and wandering the old town is something you can do repeatedly. The breakfast buffet was good and room and bathroom clean and cosy.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
15 led 2016
10.0

A cute b&b with a decent breakfast buffet. Beds were comfy, everyone was really nice and helpful, showers were warm and it's a great location. Would stay here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
30 lis 2015
9.4

Awesome place to stay. Sweet location in the old town. More of a hotel vibe but still enjoyed it

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.