Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

STF/IYHF af Chapman

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 734 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 734 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
21 dub 2017
9.7

Clean, quiet, comfortable. Great view and novelty factor of being on the ship as well.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2017
10.0

Accueil charmant Rien a dire ou à ajouter

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 dub 2017
10.0

This hostel was the absolute best. Very clean, good location, and totally worthy of the price. At first, I was worried about the price because I usually travel on alight budget but it was worth it. The rooms are very well taken care of and clean. Clean linens and towels are supplied. The other guests are very respectable and quiet. I loved this place and if I ever make it back to Stockholm I would like to stay again. The staff revert helpful and friendly as well, which is bonus.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2017
9.4

The experience is something everyone who visits Stockholm should experience. The location cannot be better and the room was clean. I liken the experience to sleeping on a train.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2017
10.0

Une très belle auberge de jeunesse. Et le petit déjeuner proposé nous faisait nous lever de bonne humeur ;) bien placé, propre... un logement au très bon rapport qualité/prix.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
6 dub 2017
9.4

really cool place.. staff should be a little bit friendlier

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 dub 2017
7.7

The location and overall feel of this hostel was wonderful. Just be aware that it is a boat, so you will hear all the sounds of your fellow travelers for most of the night. (Walls are a bit thin.) The view every evening was stunning and the staff was helpful and accommodating.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
1 dub 2017
10.0

BEST HOSTEL IN STOCKHOLM! We had wine and watched the sunset from the boat dock and it has the nicest views of old town. Its not far from anything as well!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
31 bře 2017
9.4

Great hostel in the heart of Stockholm. Special atmosphere. Well organized and clean (only the shelf in my bed had not been cleaned). Very good breakfast. Location must be even more amazing in summer when you can sit on deck. Definitely a recommendation! Enjoy your stay! :-)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 bře 2017
9.4

Ce fut un super moment des vacances, un emplacement idéal qui permet de visiter à pied. C'est calme. Le bateau est magnifique.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.