Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 691 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 691 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.4
Russafa Located at Padre Perera 5-1, , Valencia.
Russafa
Spain
Valencia Valencia 46006 Padre Perera 5-1
90% 691
39.4626541 -0.3718829
Russafa
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2016
10.0

Especially enjoyed this hostel because of how nice and helpful the staff are :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 dub 2016
8.6

Very nice place, nice staff, clean and not too big. No bunk beds! A little outside of the center so not ideal of you don't like walking, but my friends and I were very happy here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 dub 2016
8.3

Manager is friendly and helpful. Not your typical youth hostel. Very very quiet at night. Hostel is located in residence area. During the day, locals are going to the market across the street & their children playing outside.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 dub 2016
8.3

Really nice and friendly host (thank you a lot). Top location, but in the morning and night quite noisy.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 dub 2016
8.9

Good value for Money, in the neighbourhood of the train station and metro, the old center and the shopping area. Finding the hostel would be facilitated by an external sign; there is none and only if you search well on the front door it becomes clear that the hostel is at this location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 dub 2016
8.6

Wir haben drei sehr schöne Tage in Valencia verbracht. Das Russafa Viertel ist wirklich cool, tausend Bars und Restaurants in direkter Nähe. Das Doppelbettzimmer war top, Personal ist wirklich überaus nett und rund um die Uhr zur Stelle. Das Frühstück ist wirklich zu empfehlen für ein Hostel. Frisches Baguette, Aufschnitt, Kaffee, Saft, Cornflakes, Mini Croissants... Alles da, was das Herz begehrt. Einziger Manko war das fehlende Waschbecken im Zimmer.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 bře 2016
10.0

我住在這裡5天, 每一天都覺得老闆非常之熱情, 他每一天都會問有沒有需要幫助, 謝謝他提供更多的信息給我們去了解和感受火節的快樂~~~ 這些資料讓我們更加容易知道哪裡有表演, 哪裡有煙花出現。謝謝你~~~ 每一天不斷配給早餐~~~還提供最美味的西班牙腸仔, 每一日都覺得超幸福~~ 因為是火節, 街上超多人遊玩, 我的房間外面就是小型廣場, 因為是節慶關係, 所以每一晚都有音樂SHOW直至半夜4點,第一日因為不知道有這個情況出現, 有點兒疲累, 之後就改變一下睡覺時間, 中午回去休息, 晚上可以行到12點才回去都覺得非常安全,因為大家非常之興奮地玩~~~不過結束火節之後就沒有任何SHOW在外面了~~~ 最感謝是我可以從窗口看到燒炮竹燒煙花的情景, 超近, 超真實~~~ 這是一個非常好的體驗, 謝謝你~~~我住過不同地方的HOSTEL, 這個是最溫暖最像家的感覺~~~ 謝謝~~

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you very much for your comment, we are glad you enjoyed Valencianas Fallas, the hope again :)

9 bře 2016
10.0

Great location. Friendly staff. The private room.was good and breakfast was included.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 bře 2016
9.4

Ich bin bei strömenden Regen angekommen. Da mein 3er Zimmer noch nicht fertig war habe ich kurzfristig ein anderes Zimmer und sogar noch Frühstück bekommen. Die Mitarbeiter waren super nett und hilfsbereit. Nochmals vielen Dank für den Schirm :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 bře 2016
8.3

Owner very warm and welcoming! Very welling to give advice. Kind of out of the way for major attractions but clean, well kept facilities.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.