Hostelworld.com
Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 697 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 697 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.6
Russafa Located at Padre Perera 5-1, , Valencia.
Russafa
Spain
Valencia Valencia 46006 Padre Perera 5-1
91% 697
39.4626541 -0.3718829
Russafa
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 kvě 2016
9.1

Staff was great, he was friendly and helped whereever he could! Since Ruszafa is a yound and living area, you can have much fun in the evening. And just a few minutes walk to all the important spots in the city! Great hostel, i'd definitely book again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 kvě 2016
9.4

La gente súper maja y amable. El día de mi check out vinieron a buscarme en el desayuno, solo para avisarme que este día no necesitan mi habitación, así que pude quedarme con la llave hasta que me fui por la noche y pude dejar mi maleta encerrada en la habitación, etc.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 kvě 2016
9.7

The hostel is in a perfect location with easy access to the city centre. Its really great value and the staff are absolutely lovely . The neighbourhood is very safe and there is a great market nearby. I had a private room at the front which was very spacious and breakfast was grand. Great value stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 kvě 2016
8.6

It was good. Ik will Come back every jear

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2016
10.0

Especially enjoyed this hostel because of how nice and helpful the staff are :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks Nicole ;)

  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 dub 2016
8.6

Very nice place, nice staff, clean and not too big. No bunk beds! A little outside of the center so not ideal of you don't like walking, but my friends and I were very happy here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 dub 2016
8.3

Manager is friendly and helpful. Not your typical youth hostel. Very very quiet at night. Hostel is located in residence area. During the day, locals are going to the market across the street & their children playing outside.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 dub 2016
8.3

Really nice and friendly host (thank you a lot). Top location, but in the morning and night quite noisy.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 dub 2016
8.9

Good value for Money, in the neighbourhood of the train station and metro, the old center and the shopping area. Finding the hostel would be facilitated by an external sign; there is none and only if you search well on the front door it becomes clear that the hostel is at this location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 dub 2016
8.6

Wir haben drei sehr schöne Tage in Valencia verbracht. Das Russafa Viertel ist wirklich cool, tausend Bars und Restaurants in direkter Nähe. Das Doppelbettzimmer war top, Personal ist wirklich überaus nett und rund um die Uhr zur Stelle. Das Frühstück ist wirklich zu empfehlen für ein Hostel. Frisches Baguette, Aufschnitt, Kaffee, Saft, Cornflakes, Mini Croissants... Alles da, was das Herz begehrt. Einziger Manko war das fehlende Waschbecken im Zimmer.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.