Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 806 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 806 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
13 bře 2017
9.4

I had a really nice stay! The staff was very nice and helpful and cared about me and one of them even gave me a typical scarf for the Fallas as a present! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • cass718985489
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 bře 2017
9.1

We had a great stay at Russafa. The staff were very, very friendly. They helped us with figuring out how to bike around the city. They really went beyond the call of duty. The bedroom we were in was nicely decorated with a view. Beds were comfortable. They offer a lite breakfast in the morning, but we preferred the little place downstairs called Cafecitó.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks, yes Cafecito is a wonderful please and they make the best coffe :)

  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 bře 2017
10.0

Great! Staff was friendly and extremely helpful, breakfast was plentiful, Russafa is a nice area and only 20min walk to Nord and Joaquin Sorolla train stations, place was very clean. Very happy to have stayed there.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks

  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 bře 2017
10.0

I loved staying at this hostel! The staff was extremely friendly, the rooms were nice, the breakfast was good, and the place was very quiet. My one complaint is that the wifi did not reach or work in my room about half the time, but then I just went to the common area and the connection was great.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

we try to fix it. Thanks

  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
28 úno 2017
9.7

Best STAFF ever 👍🏼

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks :)

  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 úno 2017
9.1

Very good place and the restaurant `/ bar around the hostel are excellent. The hostel missed one thing... just to have a bar or a place to relax and talk with the other travelers of the hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

yes, we want it too ;)

  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2017
9.7

Estancia perfecta. Coincidió que no era temporada alta y no había muchísima gente. El personal muy atento, un buen desayuno, habitación y baños limpios y la ubicación es muy céntrica, totalmente recomendable por calidad/precio.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

gracias

  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2017
8.3

Muy tranquilo, recomendable

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

gracias

  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 úno 2017
10.0

My stay at Russafa was wonderful. The place is pretty, quiet and based in a vibrant location. It is safe and great value for money. The staff were extremely friendly and helpful. I would definitely go back and strongly recommended it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

thanks

  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 led 2017
10.0

Muito acolhedor. Atencioso e simpático. Sempre disponível para auxiliar.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

obrigado

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.