Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Route 39

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
7.4
Velmi dobré 372 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 6.3
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
7.4
Velmi dobré 372 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 6.3
  • Zařízení 7.0
Route 39 Located at Mebusan Yokusu 39, , Istanbul.
Route 39
Turkey
Istanbul 34433 Mebusan Yokusu 39
74% 372
41.0330749 28.9874696
Route 39
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 pro 2015
3.4

Siete sporchi e puzzolentipuzzolentipuzzolenti! Fate cagare!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 pro 2015
8.9

Excelente ambiente, buena localización. El desayuno es gratuito pero solo se sirve de 9 a 10. Cocina comunal con lo necesario y nevera tb de uso común. El personal habla ingles. barbacoas en las azoteas en el fin de semana a precio razonable (comimos pescado por 15TL) No puedes llevar bebida a la azotea de 19 a 23horas sino q tienes q consumir sus bebidas (0,5L de cerveza son 8TL) y ponen buena música. Teniendo en cuenta el precio, el servicio es más q recomendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 pro 2015
6.6

Good location, easy tram ride to Sultanahmet district and five minute walk from Taksim square. Safe and clean. Radiator wasn't working properly so it was a little bit cold when the temperature outside dipped and it started snowing.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • jeltok9507
  • Ukrajina, Pár, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
5 pro 2015
8.3
Přeloženo: Google

Мы приходим - парочка Абрам и Сарочка - жить собрались за 8 евро в общем номере. А нам человек на ресепшн говорит: как вы там будете жить? там одни парни и полки только вторые! а вы такие уже пожилые, как залезать наверх будете? Мы говорим - все ок! Залезем, не боимся ничего. В итоге - настоял. И жили за те же деньги, в отдельном маленьком номере с видом на Босфор далеко в окошке. Спасибо, другу на ресепшн!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 lis 2015
2.6

Hacía frío en las habitaciones, el agua de las duchas era fría, me habían dicho que el desayuno estaba incluido y no lo incluyeron

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
23 říj 2015
7.7
Přeloženo: Google

Docela dobrý hostel kousek z centra, snadná jízdy tramvají v Platíte za to, co dostanete, takže rozhodně není moc fantazie, nebo něco, byla trochu páchnoucí (kouř, prach atd), ale velká snídaně zdarma, pohodlné prosí, ručníky. Sprchy jsou docela průměrná voda kape ven a často se vyčerpá všechno dohromady. Zaměstnanci jsou užitečné, ale narazit na velmi rozpojena a nestranný Celkově dobrý hostel opřít se v Istanbulu Pokud chcete ušetřit peníze

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 zář 2015
10.0
Přeloženo: Google

Enyoed jsme náš pobyt tak moc, že ​​jsme stále v Hostel. Vzhledem k tomu, 2 týdny. Hostel je velmi čistý. Společný prostor je na střeše, s pěkným výhledem. Tam je snídaně v ranních hodinách a bar ve večerních hodinách. Někdy pořádají BBQ stran tam. Věci je opravdu pěkné, jsou jako malé rodiny a každý host je vítán, aby se k této rodině.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 zář 2015
8.0

Staff is nice! The place isn't nothing fancy - rather stripped down actually - but its very clean.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 zář 2015
4.9

Accueil mauvais pas ou peu d'explications sur le fonctionnement de l'auberge et sur les bons plans dans la ville. Odeur de pieds noseabonde dans le couloir et menage au strict minimum. Pas dambiance dans l'auberge.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.