Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rotorua Downtown Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 224 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 7.0
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 224 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 7.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 bře 2017
10.0

Central location, comfy beds, friendly and helpful staff, clean... I had a really nice time in this hostel and would gladly book here again if I were to go back to Rotorua.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
21 úno 2017
9.4

Cheap and cheerful can't fault at this price

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • lalaya
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 úno 2017
9.1

Kitchen is a little bit to small.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 úno 2017
6.6

The room had NO WINDOW. This was not mentioned anywhere before the booking. It was also tiny with 6 people crammed in. The AC was very loud and the air came in from the hall also without a window... The room was smelly and warm, you couldn't even sit up in the upper bunk bed because the ceiling was so low. There were skylights, couldn't be opened but rain came down loud on them. I spend a very uncomfortable night and was dissapointed, because I thought I had booked a good accomodation.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 úno 2017
7.7

The hostel is right next to the i-Site and was very central, you could easily walk to a lot of shops.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
9 úno 2017
8.9

Really nice hostel with great atmosphere but saying it has 'parking' is misleading, you can only park outside the hostel till 9am and then you have to move and park a few streets away. The kitchen is also very small and the bed is by far the least comfortable I've slept in in New Zealand.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Marinerk
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
3 úno 2017
8.9

The nicest staff I've ever come across in my travels !! So so friendly you guys were awesome :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
3 úno 2017
8.0

위치 증말 짱....근데 사람이 많아서 다소 북적인다

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • alessiaxcx
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 úno 2017
9.4

I LOVED IT! staff was amazing and so were the people.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 led 2017
7.4

All in all it was a good hostel, but the bed was deeply too hard for me.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.