Hostelworld.com

Rotorua Downtown Backpackers

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 161 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 161 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.0
Rotorua Downtown Backpackers Located at 1193 Fenton St, , Rotorua.
Rotorua Downtown Backpackers
New Zealand
Rotorua 3010 1193 Fenton St
86% 161
-38.1361937 176.2534689
Rotorua Downtown Backpackers
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
15 dub 2016
10.0

Amazing place and people! Everything was more than I expected. The atmosphere is absolutely great, and the staff very funny and helpfully, I want to come back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
30 bře 2016
8.9

The hostel is in a great location. Staff were really friendly and it was kept nice and clean. The only issue I had was that it was the worst mattress I've ever slept on. I could feel every spring! Not ideal for a good nights sleep.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 bře 2016
8.9

Staff on arrival were really friendly, was shown around the facilities, everything clean and tidy. Quiet a nice view from the room provided. The beds were extremely uncomfortable but that was the only negative!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 bře 2016
7.4

It was in general clean but not everywhere was the light working. But the free pasta and rice was a great idea.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 bře 2016
7.7

Somebody entered through our window and the safes are not really fixed but the rest was good

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
2 bře 2016
10.0

It's a great hostel and well located!!! Very clean and friendly staff! One of the staff Em is simply awesome and was very helpful with my bookings and making travel arrangements!!! The free dinner at night is a plus!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 úno 2016
8.3

Great location, right across the street from iSite, a block from the nearest bus station, a block from Eat Street where all the essential restaurants are. Nice staff who are readily available. Beds are p uncomfortable, can feel each individual spring and is kind of giant brick. Overall, still worth it for the location

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
25 úno 2016
9.4

the hostel is indeed right next to the i site and bus station, the staff was really nice, and they provided free tea/coffee and food, which is great. the common room and kitchen are a bit small but I didn't have to queue to use the stoves. a bit difficult to connect to the wifi but it was for free, which is much appreciated in NZ. I would stay there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 úno 2016
8.6
Přeloženo: Google

Velmi pěkné věci, velmi centrální a čisté. Pokoje nemají k airecondition, ale máme ventilátorem a okna. Postel byla pohodlná. Rád bych měl druhý lednici, ale to, co absolutně v pořádku, takhle stejně. Na zdraví!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 18-24
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
20 úno 2016
7.4

Toiletten kaputt, Duschen nicht regulierbar (enweder zu heiss oder kalt), aus dem Abfluss rochs nach Urin und anderem. Winzige Zimmer, weder Klimaanlage noch Ventilator. Kaum Sitzmöglichkeiten zum Essen. Wifi funktioniert die meiste Zeit über nicht. Von der Lage her ist es aber sehr zentral, gleich neben dem i-Site und der Bushaltestelle.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.