Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rotorua Central Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 533 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 533 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 9.1
Rotorua Central Backpackers Located at 1076 Pukuatua St, , Rotorua.
Rotorua Central Backpackers
New Zealand
Rotorua 3010 1076 Pukuatua St
91% 533
-38.1370544 176.2546598
Rotorua Central Backpackers
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 pro 2016
9.7

Stayed at Rotorua Central Backpackers for 4 nights. Accommodation itself was comfortable - the beds had us sleeping in on some days cos they were just so comfortable! The location can't be beat - near PacNSave if you need to get groceries, Tamaki Maori 'hall?' was just next door, near the main dining and shopping area - what more could we ask for? We really loved the hostel and will stay there if we ever come by Rotorua in future.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
30 lis 2016
9.4

Comfortable beds and WORKING free wifi! Loved the single beds. Would stay again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
29 lis 2016
9.7

I picked this place because NO bunkbeds - Yay. There is also a little night stand next to each bed. There were enough bathrooms, and I like the sink shelves in shower room. Was warm. Two lounges, not much socializing while I was there, but potential for it. Was suprised by key deposit, but it was ok. The location is excellent. Would definitely stay there again if in Rotorua.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 lis 2016
10.0

Très bon accueil, avec de bonnes explications des randonnées du coin et de ce qu'il y a à faire. Backpack propre, pas cher et calme.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 lis 2016
10.0

We enjoyed our stay, the hostel was clean and staff helpful. Nice big kitchen and location very good. Would recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 lis 2016
9.7

Good location right in downtown and clean

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
10 lis 2016
8.3

Best Wifi you'll ever have in a hostel. Everything you need in the kitchen and free parking in front of the house.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 lis 2016
8.9

Très bonne auberge, bon emplacement, bon atmosphère, à recommander !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 lis 2016
10.0

Great beds, nice location!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • lawinnya
  • Německo, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
3 lis 2016
9.7

Cute Tudor-style house, clean, big room

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.