Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rotorua Central Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 558 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 558 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.2
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
Rotorua Central Backpackers Located at 1076 Pukuatua St, , Rotorua.
Rotorua Central Backpackers
New Zealand
Rotorua 3010 1076 Pukuatua St
90% 558
-38.1370544 176.2546598
Rotorua Central Backpackers
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • julesjames4888
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 led 2017
8.0

Great location, pretty standard hostel. Clean and tidy bug no real atmosphere, has a spa pool which is nice, laundry services and cheaper tickets to local attractions. The beds are uber comfy! Would stay again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
9 led 2017
7.4

The location is good, the beds are great! The hostel is clean and the kitchen is good too. The Wifi is great! Not so much going there, and not soo good atmosphere, if you want a good nights sleep this place is good, it's not a place for alone travellers.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
9 led 2017
9.4

Really nice hostel with single beds, very welcoming stuff with lots of tips, would definitely stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 led 2017
8.6

This was my first ever time in a hostel I didn't know what to expect. But this place was lovely the bed was super comfy a lot better than noisy creaky bunks I had elsewhere on my travels. Good location to bus stop not that far at all. Also liked it when I checked in and the staff gave me a map of the local area to show where things are and also a nice walk you can do of Rotorua. I made some new friends and learnt more about places to Travel to in NZ.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
6 led 2017
8.0

Bed was very comfortable, big room and space but bathroom was small

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • trifky
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 led 2017
9.4

Ich habe meinen Aufenthalt in Central Backpackers sehr genossen. Eigentlich war es nur eine Notlösung, aber im Nachhinein war ich sehr froh, dass ich hier gelandet bin. Neil, der Besitzer hilft einen sehr weiter bei Fragen oder Buchungen und gibt einen noch oft Prozente. Die Lage war perfekt, denn weder der Weg zum Supermarkt, noch zum i-Site, noch zum Polynasian Spa war sonderlich weit. Als besonderes Bonbon gibt es in diesem Hostel ein eigenen Hot Pool, den jeder Gast umsonst benutzen kann.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 led 2017
10.0

Perfect location, amazing hosts, beautifully decorated rooms.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 pro 2016
10.0

Great clean and friendly staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
21 pro 2016
10.0

Comfortable stay and great location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 pro 2016
9.7

nice hostel, CLEAN, NO bunkbeds (!!!), large kitchen and friendly staff!! Located really central! Would really recommend it!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.