Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Roscoe House by Urban Chic

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 269 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 269 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.9
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.1
Roscoe House by Urban Chic Located at 27 Rodney Street, , Liverpool.
Roscoe House by Urban Chic
England
Liverpool L1 9EH 27 Rodney Street
93% 269
53.4013449 -2.9731750
Roscoe House by Urban Chic
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
17 lis 2015
9.1
Přeloženo: Google

Skvělé ubytování, velmi centrální nachází. Velmi dobrou hodnotu za peníze. Příjemný personál. Wifi připojení int he pokoj, velmi čisté pokoje, velký sprchový kout. Zdarma konvice s čajovými sáčky a instantní kávy.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 říj 2015
10.0

Wonderfull experience. Splendid plca to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 zář 2015
8.0

Lovely big bed room that slept the whole family with lots of room. The king-size mattress was old and falling apart which gave no back support - hence, I had back pain each day following my sleep. Getting progressively worse. I would only stay here again if I was assured I would sleep in a decent bed. The location was great but noisy at the weekend do to a local night club, so not so great if away with children,

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2015
8.9

Chic indeed!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 23 Recenze
12 zář 2015
8.9

Staff were very welcoming to us. One even took the trouble to let us into a private room prepped for the next customers because we needed to go to the loo after our check-out date. The house and street were preserved for many decades, it's understandable that despite being a lil run-down, it nevertheless underwent some re-furbishment and renovations over the years. I'm particularly fond of the old-fashioned phone, fireplace, granite floor and spacious room. Central location on a famous street.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 zář 2015
10.0

room was much larger and nicer than expected. WiFi worked well. shower had good temperature but poor pressure

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 zář 2015
9.4

we had a lovely stop over at the Roscoe house thanks Lizzie

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 srp 2015
10.0

Excellent welcome by the young lady up in arrival.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 srp 2015
10.0

It was perfect for the price. The staff was friendly and the room was huge! It was much bigger than I expected and such an easy walk to shops!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jhcwalton6111
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 srp 2015
8.6

Very nice and great value for money. Wasn't very clear that breakfast wasn't included as it does advertise itself as a B&B.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.