Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Roomin Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 188 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 188 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 7.7
Roomin Hostel Located at Cristo de los Milagros, 6, , Salamanca.
Roomin Hostel
Spain
Salamanca España 37001 Cristo de los Milagros, 6
81% 188
40.9680628 -5.6592764
Roomin Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • dishanthkembhavi6449
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 čvc 2016
8.0

Could be better with air conditioners or fans for the sweltering summer heat.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 čvc 2016
8.0

Eu apreciei bastante a estadia na cidade, o hostel e todas as coisas que fiz,

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 čvc 2016
9.4

Close to the centre. Friendly staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
26 čer 2016
8.0

I had a great stay at Roomin hostel. Dorms are big and beds are comfy. Staff is helpful and overall conditions of the building are OK. Since I was attending classes I didn't want much noise and it worked fine, no fiestas, but you still can chat with other travelers in the common area. Only problem was that I paid for a 2-bed room and they put me in a 8-bed. I was alone for some days but on the last one I slept with three other people. Apart from that everything was fine.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čer 2016
7.7

Staff works odd, inconsistent hours. They're helpful...if you can find them. Very laissez faire environment, but a lot of trust too. People were friendly, and many of them were in town for events at the university. FREE BREAKFAST! Close and easy access to downtown with cathedral, university, plaza mayor, etc.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
21 čer 2016
7.1

el hostel es normal:pieza mixta de 8camas: colchones super comodos, pieza silenciosa, lockers p/valija chica. cocina: bien equipada, pero casi siempre estaba sucia..el comedor, una mesa enorme y muy linda; espacio social, estaba bien, para pocas personas, pero muy calido ambiente (juegos, tele, musica,libros, )..lo que le falta, una compu con internet de facil acceso..el wifi por ahi no llegaba con calidad..podes dejar las valijas en un rincon, y no te cobran extra..ahora,q t atiendan el timbre!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
18 čer 2016
8.3

It's alright for a short stay, don't expect much of an atmosphere. Rooms are spacious, but the free breakfast seemed to be prepared the night before with dry bread and cold coffee.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 28 Recenze
11 čer 2016
9.7

A great hostel just a couple of minutes' walk to the Plaza Mayor and Cathedral. Friendly staff, free sangria and free breakfast. The sheets looked a little tired (they were clean though), but apart from that it was really clean and tidy!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 kvě 2016
8.3

He pasado una sola noche en este hostel pero fue muy agradable l'atmosfera que he respirado. La gente simpática y el personal muy disponible y agradable...me sentí como en mi casa por un día! Muy recomendable

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2016
8.3

El hostel está muy bien, es grande, limpio y es una comodidad tener una llave propia. El desayuno podría ser mucho mejor para el precio me parece un poco caro dado a ser una ciudad tan pequeña, sin embargo está en buen promedio para las otras opciones. Recomendable.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Muchas gracias por tu comentario, intentaremos mejorar el desayuno. Saludos

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.