Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roomin Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 260 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 7.4
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 260 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 7.4
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 7.2
  • Zařízení 7.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 čvc 2017
5.7

La femme de ménage nous a réveillé plusieurs fois, mais l'ensemble était correct. Ils ont un peu de tout et ça l'a été tranquille disons.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čvc 2017
10.0

lo recomiendo 100%

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 čvc 2017
4.9

Muy buena posición cerca del casco antiguo de la ciudad. Los servicios ofrecidos son muy básicos: no hay taquillas, casi no hay enchufes para cargar el movil, etc. La atención al cliente también es bastante pobre. Consejo ir en este hostal solo si no hay otras opciones.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čvc 2017
10.0

Estuvo perfecto! El staff muy agradable y accesible. Felicidades!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 čvc 2017
9.4

Sehr gutes, zentral gelegenes Hostel, sehr freundliches und Hilfsbereites Personal! Etwas negativ war die fehlende Chill out Area. Bis auf die Küche gibt es keinen Platz zum zusammenkommen bzw. zum relaxen!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • JaivinLoya
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 čvc 2017
9.4

Excelente lugar. Muy bien ubicado, limpio y seguro. Lo suficiente para dormir y salir a conocer la ciudad.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 čer 2017
10.0

He estado genial. El staff siempre ha sido muy atento y he disfrutado mucho de la ciudad porque está muy céntrico!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 čer 2017
10.0

I enjoyed my recent stay at Roomin Hostel in Salamanca!! I was impressed, that I got a delicious handmade breakfast. Carmen is very open and funny. I had also a lot of fun with the people in the hostel! I'm amazed that a hostel has a very enjoyable atmosphere. I can recommend for 100%!! Enjoy it ;)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • travellingtexans
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 čer 2017
5.1

The was mediocre at best. There were lockers, but did not allow for a lock to be placed. Staff was not helpful. We booked a 4 bedroom room but was made of 5 beds. Location served its purpose. The rooms were extremely hot and only 1 bathroom on the whole floor. Disappointed with the hostel, but salamanca is exceptional!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
6 čer 2017
4.3

Eng & Es Desapareció mi comida la que luego encontré en el refrigerador personal del hostal que esta con llave, al pedir buscar ahi. Ninguna disculpa. Todo muy sucio. Las fotos no son lo que es. En la noche había gritos de otros huéspedes, imposible dormir. I lost my food from the fridge and later i found it in the personal fridge they keep with lock, after I ask to look there. No apologies back. Everything was very dirty. At night there was a lot of noise from guests, impossible to sleep.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.