Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Roomin Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 285 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 7.4
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.3
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 285 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 7.4
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.2
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 7.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
13 zář 2017
7.7

Staff was very friendly and helpful. The atmosphere here was great...met many friendly people. The room was ok but the power outlets were few and didn't reach all the beds in the room.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • MaxRSoc
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
3 zář 2017
8.6

Ein unspektakuläres und zweckmäßiges Hostel. Herausragend: die Mitarbeiter! Wir kamen um 6 Uhr morgens mit dem Nachtzug an, das Zimmer wurde erst gegen 14:00 fertig. Ohne zu zögern wurden uns kostenfrei vorübergehend zwei andere Betten zugeteilt und wir konnten unseren Schlaf nachholen. Mega!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 zář 2017
7.4

I didn't spend a lot of time there. The hostel is simple but clean. I had to leave early in the morning (5am) but the breakfast was already made, which was great for me. At least for short stay I recommend.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 srp 2017
10.0

By far, the best hostel I have stayed in during my time in europe. So close to the Plaza Mayor, cute little balcony and a great price for a private room. I will certainly come back one day in the future.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • gustavogcas9263
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 srp 2017
8.3

Cama desconfortável, mas uma atendente atenciosa e que prontamente me ajudou quando percebi que tinha feito a reserva no dia errado.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • LellaTeo
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 srp 2017
8.9

Nice and clean for backpackers!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • szymczya3719
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 srp 2017
8.9

Had a great stay in Salamanca. No issues whatsoever at the hostel. Would like to have been able to use the lift with my luggage though!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 srp 2017
5.4

Los baños estaban sucios, y muy viejos. En las habitaciones, mi litera no tenía barandilla alguna (era la de arriba), y las taquillas no se podían cerrar, tenían el cerrojo quitado todas. El desayuno normal, y la ubicación buena, a 5 minutos de la catedral y zona de bares, pero no voy a volver a este hostal ni lo voy a recomendar.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • carlafaraguna9133
  • USA, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
11 srp 2017
7.7

Good place to spend a night exploring Salamanca. Great location, comfy beds, good pillows. Had a room with a balcony. There was no common area that I could see, and only two bathrooms on my floor. But the staff is super chill.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chorvatsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 srp 2017
7.7

Very nice hostel in the center of Salamanca, I was very satisfied with all for the price that we pay; you get also a breakfast which was very good you get all that you need :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×