Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rooftop Travellers Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.9
Dobré 221 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 6.8
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 5.7
  • Zařízení 6.5
ZAREZERVOVAT
6.9
Dobré 221 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 6.8
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 6.2
  • Čistota 5.7
  • Zařízení 6.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 zář 2017
4.6

Disgusting. People not from hostel were sleeping on our beds. Phone got stolen..

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 zář 2017
3.4

it was the dirtiest room I have ever seen. bottle of beer everywhere, couldn't use the bathroom. The A.C. didn't work.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
19 zář 2017
8.0

We like the hostel! Tha staff is super helpful and friendly. The rooftop has amazing views and the kitchen is also ok! The room was quite good with bathroom inside although the eiderdown smelt so bad as if it was damp. The wifi was horrible in our room... Anyway, good value for money, we recommend it!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • maxkrahn6258
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2017
4.0

Don´t go there, beside you like a house with a low life standard for normal people

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 zář 2017
7.1

Good value for money hostel! I really appreciate that the bathroom is located inside the room. The view from the rooftop where you find the kitchen is simply amazing! Overall the hostel is ok, the structure looks a bit old. It would be nice if small lockers would be provided inside the room.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Nassun
  • Japonsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 zář 2017
7.7

The room was good to stay coz there is toilet and bathroom in each room and also there is refrigerator as well. However, the kitchen was too dirty to use.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 srp 2017
10.0

Everyone is super friendly and the staff are very helpful! Great location! Great view from the rooftop and a great atmosphere! Would definitely stay again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
24 srp 2017
7.4

Not the best hostel I stayed in, but good value for the money. You have everything you need but it's a bit outside in Glebe.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
19 srp 2017
5.1

Wir haben dieses Hostel wegen dem Parkplatz ausgewählt, da wir mit einem Auto unterwegs waren. Also wir dort angekommen sind war nichts frei und wir mussten in der Stadt einen öffentlichen Parkplatz suchen. Das Zimmer war in Ordnung, jedoch war eine der Bewohnerinnen unserer Meinung nach dauerhaft in diesem Zimmer somit hat sie sich sehr ausgebreitet.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • jackdavidturnbull3026
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 srp 2017
5.1

Dirty. Mouldy shower with insects all over in the bathroom. Awful atmosphere. Do not stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×