Hostelworld.com

River View Guesthouse and Hostel

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 1,103 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.7
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 1,103 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.7
River View Guesthouse and Hostel Located at 94 & 96, Jalan Kampong Pantai, , Melaka.
River View Guesthouse and Hostel
Malaysia
Melaka 75200 94 & 96, Jalan Kampong Pantai
84% 1103
2.1976277 102.2483180
River View Guesthouse and Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 kvě 2016
10.0

Espace commun et dortoirs 3 lits très bien entretenu. Facile d'accès et personnels disponible. Calme et respect des pieces a vivre tres agreable. Rien a dire .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 dub 2016
3.4

I wanted to stay for two nights in April 16 in the river front guest house. First thing I noticed when I was shown my private room was the smell of mold and stuffiness. Later when I wanted to go to bed I found hairs of different colors on the pillow. Furthermore the pillow stunk so bad that I couldn't use it at all. There was no stuff to find. I felt so uncomfortable under the greyish dirty sheets. Because of very bad insulation (basically open windows) the street noise kept me up all night.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
22 dub 2016
6.3

Staff doubles at nearby cafe. Not really personal. Still a decent enough place to sleep

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 dub 2016
8.3

The staff in the reception was super friendly and helped me a lot. The location was easy to get around everywhere. Only downsides are the shared room was a bit shabby and was in the next street so during the night, it was noisy.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • topelraquel7465
  • Venezuela, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
13 dub 2016
10.0

Great place i really love the olace and the city It really needs more days to enjoy others places i will go back again The restaurant next door wasba great olace too And especially the personal that works there It was very importan laura grau the workaway person working there and pashan the manager is a great oerson too

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
11 dub 2016
9.4

nette Mitarbeiter, perfekt um die Altstadt von Melaka zu erkunden, sauber und Zimmer sowohl mit AC as auch mit Deckenventilator

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 dub 2016
8.9

Great location, a very nice old building by the river. Clean, standard facilities provided. Helpful staff.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
6 dub 2016
5.7

Lieblos eingerichtetes Zimmer. Das Nötigste ist da, aber es fehlen Ablage- und Aufhängemöglichkeiten. Das Bad im EG muss man sich gelegentlich mit einer Centipede teilen. Aufenthaltsraum direkt vor manchen Zimmern, wodurch es bei dem hellhörigen Gebäude teilweise nachts auch sehr laut war. Für den Preis akzeptabel, aber nichts zum wohlfühlen.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • David-Zhang
  • Čína, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 dub 2016
8.0

Live so comfortably there!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • martl_ott2243
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
27 bře 2016
10.0

My favourite!!! Like it so much!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.