Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rio Nature Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
5.1
Hodnocení 462 recenzí
  • Hodnota za peníze 4.2
  • Zabezpečení 5.6
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 6.0
  • Atmosféra 5.2
  • Čistota 3.4
  • Zařízení 3.8
ZAREZERVOVAT
5.1
Hodnocení 462 recenzí
  • Hodnota za peníze 4.2
  • Zabezpečení 5.6
  • Umístění 7.6
  • Zaměstnanci 6.0
  • Atmosféra 5.2
  • Čistota 3.4
  • Zařízení 3.8
Rio Nature Hostel Located at Travessa Dona Marciana 31 - Botafogo, , Rio de Janeiro.
Rio Nature Hostel
Brazil
Rio de Janeiro Rio de Janeiro 22280-120 Travessa Dona Marciana 31 - Botafogo
51% 462
-22.9577610 -43.1820845
Rio Nature Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2016
2.9

Das Hostel war die schlechteste Unterkunft, in der ich bis jetzt war. Es war alles komplett dreckig, alt und muffig. Angefangen vom Bad, über das Zimmer bishin zur Küche (in der es widerlich stank). Nachdem wir das Hostel gesehen hatten, haben wir uns nicht an das Frühstück getraut. Als es eine Nacht regnete, lief das Wasser direkt an der Deckenlampe in das knastähnliche Zimmer hinein. Ich kann kein einziges gutes Wort über das Hostel verlieren. Außer vielleicht das Wifi, das war in Ordnung.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
18 srp 2016
5.1

Very run down hostel in need of a some new matressess and a deep clean. Decent location to catch a metro to town or walk to the beach (half hour) Offers a very good breakfast and have cute little mini monkeys that come to eat bits of banana off you if you're sharing. Staff were not helpful and also looked like they needed a deal clean excluding the lovely older gentleman that served breakfast Atmosphere was rubbish in the hostel - felt like a place for staff and their friends hang out

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2016
6.3

la verdad que tiene muchas cosas para mejor en el sentido de limpieza y demas... las escaleras interminables pero una muy buena atmosfera tanto de la gente que nos atendio como de los viajeros. con un par de mejoras seria un hostel super recomendable

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 srp 2016
2.6

Worst place I have ever stayed. DO NOT GO HERE. Everything is just gross, broken and too small.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • hcabello739831
  • Chile, Smíšená skupina, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
8 srp 2016
7.4

Lo justo por el valor que se paga

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 čvc 2016
6.3

O Hostel é localizado em uma montanha, você precisa subir cerca de 170 degraus p/ chegar na recepcao/quartos, e isso nao é informado na reserva e nem tem fotos dessa subida. tive que cancelar a reserva e ir para outro hostel.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 bře 2016
3.7

El hostel está re bien ubicado, re tranqui el lugar, pero es un asco! los baños, la cocina, las habitaciones, super sucio, abandonado, el personal no tiene ni idea de nada. Terrible, no lo recomiendo para nada

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 bře 2016
4.6

Basically the hostel was average when compared to the money spend, but at the last night my phone got stolen from the dorm. I was sleeping beside it and there were some locals living in the same dorm. Man working in the hostel was saying that probably those guys took my phone. It left a salty taste of the whole stay.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 bře 2016
5.4

El hostel está DEMASIADO sucio. Tiene mucho potencial por la ubicación y la naturaleza que lo envuelve, pero esta demasiado sucio, limpieza porfavor

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.