Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 997 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 997 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.2
Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub Located at 43 Valnu Iela, Old Riga, , Riga.
Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub
Latvia
Riga LV-1050 43 Valnu Iela, Old Riga
90% 997
56.9467531 24.1137671
Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 led 2017
9.7

It is definitely better than my expectations. Location of the hostel is awesome, centre of the Old Town which is quite helpful to take tours in the city. Very nice and helpful staff. Keep up the good work!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Nurka88
  • Rusko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 led 2017
6.0

Бронировали 6 мест в хостеле, вносили депозит 7,25€. Из-за обстоятельств, 2 человека из нас не приехали, поэтому заселялись вчетвёртом . Заранее не было возможности оповестить,сообщили администратору, уже по приезду, что заселяться будут только 4 . В свою очередь он потребовал оплату за 6 человек + депозит 30€ с каждого (опять же за 6).Заселил в грязный номер, где даже не убрали постели от предыдущих гостей. При претензиях сказал, что отказывает в заселении всем. Депозит 7,25 - не вернули.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 pro 2016
10.0

I've been there 3 times already. Amazing people, awesome location!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 pro 2016
9.7

Awesome place. Great pub and rooms fine. Met some great people

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 lis 2016
10.0

It was great!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
16 lis 2016
8.3

Sommeil léger s'abstenir ! Staff cool, café le matin ! Bon bars avec pleins de bières et de locaux !

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 říj 2016
8.6

Super Lage direkt im Stadtzentrum, Pub direkt unterm Hostel (kann dadurch aber auch relativ laut sein), Sauber

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
18 říj 2016
9.1

Fantastic location and very clean and spacious dorm rooms. The bathrooms and showers were also clean, and the staff at the bar very friendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • stsbinse5824
  • Dánsko, Muž, 41+
  • Světoběžník
  • 35 Recenze
17 říj 2016
9.1

I had a good time. There were only some problems with the locker of the room, so it was always hard to open the door. Some informations were not updated regarding museums. The staff was very friendly.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
15 říj 2016
8.9

Thank you for a lovely stay, I came with 2 friends, unfortunately since I have got one of those friends has passed away unexpectedly 5 days after our stay, so Riga and this hostel will always be a special place for me, as it was the last place I stayed with my good friend. I know he and I both had a wonderful stay. Thank you Goodbye Nickybaby

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.