Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 1008 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.6
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 1008 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.6
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 7.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 bře 2017
10.0

I was transferred to naughty squirrel hostel, it was awesome, the whole area was pretty cool

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 úno 2017
9.7

Perfect location, cool staff, friendly athmosphere. Highly to recommend

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
26 led 2017
7.1

Tried to contact the hostel prior to our stay but had no reply. We then got transferred to another hostel without any warning. Naughty squirrel is an excellent hostel and seems to have more facilities and friendlier staff. Must admit though - the bar in this hostel is outstanding.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 led 2017
2.0

Al llegar al hostel, me dijeron que estaba cerrado sin darme ni una explicación. Me buscaron otro hostel cerca. Peró me pareció fatal y de maleducados. No puedes cerrar un establecimiento teniendo reservas ya confirmadas. Impresentables, irrespetuosos y maleducados! Explicaría con todo detalle encantada la experiencia, pero no dispongo de suficiente espacio.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 led 2017
9.7

It is definitely better than my expectations. Location of the hostel is awesome, centre of the Old Town which is quite helpful to take tours in the city. Very nice and helpful staff. Keep up the good work!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Nurka88
  • Rusko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 led 2017
6.0

Бронировали 6 мест в хостеле, вносили депозит 7,25€. Из-за обстоятельств, 2 человека из нас не приехали, поэтому заселялись вчетвёртом . Заранее не было возможности оповестить,сообщили администратору, уже по приезду, что заселяться будут только 4 . В свою очередь он потребовал оплату за 6 человек + депозит 30€ с каждого (опять же за 6).Заселил в грязный номер, где даже не убрали постели от предыдущих гостей. При претензиях сказал, что отказывает в заселении всем. Депозит 7,25 - не вернули.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 pro 2016
10.0

I've been there 3 times already. Amazing people, awesome location!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 pro 2016
9.7

Awesome place. Great pub and rooms fine. Met some great people

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 pro 2016
7.7

The staff was very helpful and really nice. Specially the girl in the front desk that showed us around on the map and told us super nice places to eat. The concept of the hostel is great but the music goes very loud until late and was very hard to fall asleep before 3 am. If you are a party animal this is the right place to be if you want to sleep after a long day walking around well this isn't the place.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 lis 2016
10.0

It was great!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.