Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 990 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.1
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 990 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 8.1
Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub Located at 43 Valnu Iela, Old Riga, , Riga.
Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub
Latvia
Riga LV-1050 43 Valnu Iela, Old Riga
90% 990
56.9467531 24.1137671
Riga Old Town Hostel & Backpackers Pub
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 lis 2016
10.0

It was great!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 říj 2016
8.6

Super Lage direkt im Stadtzentrum, Pub direkt unterm Hostel (kann dadurch aber auch relativ laut sein), Sauber

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
18 říj 2016
9.1

Fantastic location and very clean and spacious dorm rooms. The bathrooms and showers were also clean, and the staff at the bar very friendly.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • stsbinse5824
  • Dánsko, Muž, 41+
  • Světoběžník
  • 35 Recenze
17 říj 2016
9.1

I had a good time. There were only some problems with the locker of the room, so it was always hard to open the door. Some informations were not updated regarding museums. The staff was very friendly.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
15 říj 2016
8.9

Thank you for a lovely stay, I came with 2 friends, unfortunately since I have got one of those friends has passed away unexpectedly 5 days after our stay, so Riga and this hostel will always be a special place for me, as it was the last place I stayed with my good friend. I know he and I both had a wonderful stay. Thank you Goodbye Nickybaby

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
12 říj 2016
8.3

Great hostel and I will absolutely recommend this place

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Qosaikd
  • Saúdská Arábie, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 45 Recenze
27 zář 2016
9.4

I enjoyed my stay in the hostel. It was a bit quiet but I made friends with lots of locals in the bar.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
23 zář 2016
10.0

Excellent hostel Lovely staff very clean perfect location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 60 Recenze
22 zář 2016
8.3

It's a good party hostel located in the old town. The bar is pretty cool with good prices. The rooms are located in the 2nd floor and so on which is a bit annoying to carry your luggage through the stairs. Beds are very comfortable with individual light and plug even though the plugs are useless when you need to use an adapter since they are pointing down and the adapter falls down. There's no kitchen. There's no laundry service either. You'll need to go to another hostel to get it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 zář 2016
9.7

Świetna lokalizacja, świetna ekipa, ten hostel ma chemię.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.