Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riad Layla Rouge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 931 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 931 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.2
Riad Layla Rouge Located at Rue el Ksour, Derb Rokni, 23, Marrakech.
Riad Layla Rouge
Morocco
Marrakech 40000 Rue el Ksour, Derb Rokni, 23
94% 931
31.6271848 -7.9897212
Riad Layla Rouge
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 lis 2016
10.0

The best place I have been in maroco. Thank you for Husein and Hakima their service. A special thanks to Mourad for his help and warm welcoming. He was allways there when we needed some help. Thank you Mourad

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 lis 2016
10.0

Mourad is the man

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 lis 2016
10.0

Staying at Riad Layla Rouge was one of the best hostel experinces I've ever had! The location and private room we had were all top notch, but what really separates this place is the gracious hospitality. Coming from NYC, we tend to be a little skeptical of overly-nice people, but the staff here were genuinely caring, especially Mourad! He ensured we were able to navigate the maze-like Souk's, personally escorted us to his favorite restaurants in the city, and gave us insight on things to do!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indonesia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 lis 2016
10.0

Best Riad,near the central, clean, breakfast is good, helpful staff, my best recommendation

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 lis 2016
10.0

Beautiful!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Antarktida, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 lis 2016
10.0

Beautiful Riad, breakfast is tasty, location is good, terrace is very nice, staff are helpful, thank you, especially to Fahd and Mourad

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 říj 2016
10.0

여기 너무 너무 좋았습니다 광장에서 가까와욥!! 모로코 오자마자 여기로 왔는데 너무 정말 미친듯이 이래도 되나 이게 무슨일이지 싶을정도로 친절했어요 특히 Nacer , Houssain, Youness 가 넘나롱 친절 친절한것도 친절한거고 숙소가 너무 예쁩니다 안젛은건 딱하나 화장하기엔 조명이 노랗다는거? 다 필료없어욥!! 넘나 좋아횸 하루묶었는데 너무나 다 친절하고 완벽. 저녁 다같이 공짜밥 먹는데 제가 외국 음식에 거부감이 큰데 다 먹었어요 다같이 먹는것도 너무 좋고 편하고 예쁘고 싸고! 꼭 가씌길 바라묘,,,,,😊

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 říj 2016
10.0

5 star hostel, very beautiful and clean, nice breakfast, awesome staff, helpful and trustworthy,thanks to Nacer, Yunis and Karima, terrace is wonderful, a good place to meet people with a chilled atmosphere, I can recommend this hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 říj 2016
9.4

sfeervol riad, behulpzaam en vriendelijk personeel, op goede locatie (2 min. van jeema el Fna)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 říj 2016
10.0

Beautiful hostel, good location, tasty breakfast, clean and best terrace I saw in Marrakech, staff are wonderful, anything you need just ask and they will help, thank you Nacer, Yunis and all at Layla

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.