Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riad Layla Rouge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 1160 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 1160 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.6
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 zář 2017
9.1

Lo que más nos gustó del hotel fue la decoración y las terrazas!Lástima que al final no pudimos quedarnos más días. La mermelada y el té deliciosos.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 zář 2017
10.0

I'm recommending Layla Rouge, especially the rooftop terrace and helpful staff, ask for Mourad, he will help you with everything you need

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 zář 2017
10.0

Helpful staff, hot showers and very good location near

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 zář 2017
10.0

thanks for all, everything was good, cool place and very nice people

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 zář 2017
10.0

Mourad and Ismael were really helpful throughout our journey .Thank you .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 zář 2017
10.0

everything you need need is at layla rouge, it's clean, beds are comfortable, ac in dorm, free breakfast and helpful staff, actually there is a very good cafe/restaurant close by, cafe rouge, you need to try the place, it's good, ask for amine

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 zář 2017
10.0

I had an amazing time at layla, Mourad and Ismael are very helpful, I had a nice trip to coast from hostel, I recommend Layla Rouge, the rooftop terrace is awesome

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 zář 2017
10.0

Beautiful hostel, location is good, breakfast it's free, staff are so nice and helpful and excursion from hostel to Sahara is superb

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
10 zář 2017
10.0

Great hostel very close to the main square.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 zář 2017
8.3

Great hostel. The directions were perfect, and I found my way through the medina easily. I was quickly introduced to Moroccan time (Breakfast never started at 7am), but the staff were really friendly. They were super helpful, and really great to hang out with. They were also full of great advice, such as which tourist trap was the least horrible. I wouldn't book a tour through the hostel though. Much better to sort out your own arrangements.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.

×