Hostelworld.com

Riad Itry

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 317 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 317 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.0
Riad Itry Located at Bab Doukkala, Boutouil, , Marrakech.
Riad Itry
Morocco
Marrakech Marrakech Al Haouz 40000 Bab Doukkala, Boutouil,
87% 317
31.6346986 -7.9959067
Riad Itry
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2016
8.3

Extremely helpful and open personelle. Gave me a map of Marrakesch with very useful hints and suggestions.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2016
10.0

I'd recommend the shared desert tour.. these guys made my trip.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2016
10.0

La jente del Riad itry ha sido muy agradable, te ayudan con lo que necesitas información, mapa gratis, wifi..

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2016
10.0

The place is absolutely worth it, but make sure you also book the pickup service provided by the hostel (if it's your first time in Morocco) because the hassle of Taxi drivers trying to charge 30€ for a 20 minuts ride and dropping me off away from where i was supposed to be.. was not fun.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 dub 2016
10.0

I highly recommend the desert and Atlas mountains tour organised by the hostel, good value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
10.0

I recommend the day trip that starts from the hostel to the Atlas mountains.. the camel ride was a big fun. Thank you

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
10.0

The young lady who's does the cleaning is absolutely doing a god job and doesn't stop moving around and making sure everything is looking good in the hostel. Big thanks and respect

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
10.0

Nice and cool people, the guys were really friendly and knowledgeable they gave informations about everything that we needed to know even other cities. Thank you guys ;)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2016
10.0

Riad itry has been a nice place for a peaceful time after all the noises of the scooters in the streets and the sellers in the old markets.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 bře 2016
9.4

I came here with two friends, and we had such a great time. The staff was incredibly friendly and accommodating. They picked us up from the main gate, made tea, and helped us figure out practically every detail. I would come back to Marrakech and stay here a million times.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.