Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riad Itry

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 447 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 447 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.2
  • Zařízení 8.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2017
10.0

Bon séjour, très agréable. Je recommande ce Riad.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2017
10.0

Muy buen Riad por varias razones, por el precio bajo, las personas que trabajan en el Riad te ayudan de verdad y son disponibles las 24 horas. A parte de esto ofrecen viajes a las cascadas y playa y desierto etc..

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 dub 2017
10.0

El Riad itry ha sido una experiencia muy especial para mi, la gente del Riad te hace sentir más como en familia que hotel. Además cada día organizan viajes compartidos a las montañas del Atlas o al desierto lo que hace el viaje más barato que cuando viajas solo. Gracias por todo Kamal

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2017
10.0

A nice clean and cheap hostel, couldn't ask for more.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2017
10.0

Thanks for everything Kamal.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 dub 2017
10.0

I recommend this hostel specially if you are planning for a great and affordable desert tour after Marrakech, as we have booked a shared trip with KAMAL the manager of the hostel and he really made our trip.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 dub 2017
6.3

An sich ganz nettes Riad, allerdings wurden die Toiletten nicht sauber gemacht und es gab kein Klopapier. Ansonsten auch eher spärlich von der Einrichtung. Die Lage ist in der Altstadt und circa 15 Minuten zum großen Platz Jemma el Fna und auch zum modernen Viertel Guiliz. In den Gassen rund um das Riad kann man günstig Essen und günstige Dinge kaufen, nicht touristisch.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Norsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 dub 2017
8.9

Riad Itry, a place we can recommend! The staff was very helpfull and friendly, and could speak very good English. The rooms were fine, the bathroom a bit worn, but clean. Good shower with warm water. the Kitchen was a bit messy, but to us no problem. A very nice common area to be used. One nice thing is that we were inside the old town, but not in the most touristique area, and we enjoyed that. We will Return to this Place if we go to Marrakesh again!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
30 bře 2017
6.6

It is an ok place for an ok price. Some things are just very annoying and could easily be fixed. Toilets are leaking what causes disgusting smell. It felt like they didnt want us to use the kitchen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 bře 2017
9.4

Absolutely fine for quiet low budget holiday. Nice traditional building. Plumbing basic but fine. Hot shower

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.