Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Riad Atlas Marrakech

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 165 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 165 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.0
Riad Atlas Marrakech Located at 19 Derb Boufldail, Kennaria, 40000, , Marrakech.
Riad Atlas Marrakech
Morocco
Marrakech 19 Derb Boufldail, Kennaria, 40000
87% 165
31.6251823 -7.9878759
Riad Atlas Marrakech
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 led 2017
8.9

very friendly hosts and good breakfast. We enjoyed our stay :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 pro 2016
10.0

Stuff is super friendly, breakfast is very good, everything perfect!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 pro 2016
8.6

Very nice place with lovely people, the shared rooms are a bit small but it's a fair price and the location is unbeatable. A big thank you to the lovely staff!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 pro 2016
10.0

Moha and Rachid are so kind they made our stay so great.the riad is lovely and located just 2 minuts from the square .they also made delciouse food on the terrasse.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • kiyumiou
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 pro 2016
10.0

Superbe Riad avec une jolie terrasse, le petit déjeuner est très bon et c'est agréable d'être au cœur de tout mais dans le calme. Tout le monde est tres gentil et de bon conseil, merci a tous :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 pro 2016
8.9

+ Gute Kommunikation + Flexibilität o Frühstück könnte vielfältiger sein o WLAN in Ordnung - Rauchen im Innenhof erlaubt

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 pro 2016
9.4

Our stay in this Riad was amazing thanks to our hosts - Rasyid and Mouha. They are friendly and very helpful which make my friends and I comfortable staying there. The FOOD WAS AMAZING - we're still dreaming about the omelette, tagine and the couscous Mouha. Thanks guys for the hospitality! Btw, they have a €2 tax per person per night which hostel bookers didn't mentioned. You guys will definitely enjoy this place because of how closed it is to the square and the souk.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 pro 2016
9.4

Staff were very friendly and helpful, we planned our trip to the desert through them. Facilities and location were good and food was excellent .

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 pro 2016
10.0

Muy buen hostel, seguro, impío, amigable y con ganas de volver algún día allí de nuevo. Gracias a Rasyd y Muha por la buena onda y predisposición que brindaron a lo largo de mi estadía. Muchas Gracias!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 pro 2016
9.4

I was so Lovely supported. ...Thanks a lot! Want Really come back

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.