Hostelworld.com

Reykjavik Downtown Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 663 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 663 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 9.4
  • Zařízení 9.0
Reykjavik Downtown Hostel Located at Vesturgata 17, , Reykjavik.
Reykjavik Downtown Hostel
Iceland
Reykjavik 101 Vesturgata 17
92% 663
64.1497097 -21.9440531
Reykjavik Downtown Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
30 dub 2016
9.4

This was the quietest hostel I have ever slept in and the bed was super comfy! The staff were incredibly helpful. I would definitely stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rumunsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 dub 2016
8.9

Cheap,Nice and clean! I highly recomanded it for a weekend away!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 dub 2016
9.7

I enjoyed my stay at the hostel quite a bit. The 4 bed dorm was nice, clean and the location was fantastic, just a few blocks away from the downtown square.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • PBHAKTA84
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
16 dub 2016
10.0

Great place to stay. Walking distance to great restaurants and bars

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2016
9.4

All good, thanks.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Universal
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
6 dub 2016
9.1

Iceland is expensive. No really noticeable experience. I did like this hostel the common room was a great place to meet up with people and chill out to good music. The bed was comfortable and the shower was always warm. It was situated about 2 blocks away from the main Square. Free fast WiFi. They booked the tours I wanted to go on which was nice and took the hassle away from me. You could bring your take away food back to the common area which was also nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
3 dub 2016
10.0

Awesome staff. Very friendly and helpful. Great atmosphere. Very good location. I enjoyed my stay. Highly recommendable. 5 stars ***** :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 dub 2016
9.4

Stayed 6 nights. Very helpful staff each day. Location is excellent for Marina access and downtown. Would stay here again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
2 dub 2016
8.9

We (two backpacking Girls) stayed there 2 Times in a 10dorm room. Its a nice And clean place, but if u Look for a relaxing place, that it is not. Kitchen is nice And big And u will meet nice People. Dorm is clean And ok, but i miss Place for Charging my mobile in my bed, its just on the floor. And 1bathroom for 10people its Not that easy... Beeakfast is mitging Special but ok, in Loft is much better And bigger (vegetables And Croissant 👌🏼). All in all i will come back, because i like the atmosph

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
30 bře 2016
10.0

One of the best hostels I have stayed at, very clean, good showers and comfortable beds.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.