Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Residence Rooms

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 673 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 673 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.1
Residence Rooms Located at s.h.muvekita 1, , Sarajevo.
Residence Rooms
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 71000 s.h.muvekita 1
93% 673
43.8584515 18.4264943
Residence Rooms
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
17 srp 2016
9.4

La única pega es que está junto a las discotecas por lo que hasta las dos de la mañana no se puede dormir. El personal es muy amable. El desayuno cuesta 2€, pero no merece la pena, mejor irse fuera.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 srp 2016
9.1

We thoroughly enjoyed our stay at residence rooms. It is situated in the perfect location, close to everything you will need. The staff are very friendly and were accomodating of all our needs. We liked it so much we even extended our stay! Thank you residence rooms!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 srp 2016
9.7

100% recomendable. Pase dos noches y las dos super bien.el trato del staff buenisimo.muy limpio porque hay cuartos de baños separados y suficientes.los techos son altos y da sensacion de mas espacio. Y ls zonas comunes son muy comodas!ademas en plena zona nocturna y en el centro!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 srp 2016
10.0

Really good, In the center, near from the bars and everything.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
5 srp 2016
9.1

A real family feel to this hostel. The people running it really look after you. Your dollar certainly goes along way. Wifi could be very hit and miss, other than that loved it and the location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • bridgettevelde9025
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
2 srp 2016
9.7

This hostel was a home away from home. When i got a stomach bug the host was very kind and caring and did all she could to assist me. Highly recommend this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
28 čvc 2016
9.1

Everything was perfect; clean, good common areas and the staff were helpful with our luggage and info about the transportation. Very recommendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
27 čvc 2016
6.0

Not the best. Little or no staff presence on reception.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
25 čvc 2016
8.3

A realy nice and cozy hostel in the city centre! All the main attraction are very close. The staff was very friendly and helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
24 čvc 2016
10.0

老闆人好!乾淨舒適

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.