Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rayuela Hostel Boutique

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 512 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 512 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.5
Rayuela Hostel Boutique Located at 887 Belgrano Ave. 1, , Buenos Aires.
Rayuela Hostel Boutique
Argentina
Buenos Aires Capital federal 1092 887 Belgrano Ave. 1�
92% 512
-34.6127249 -58.3787512
Rayuela Hostel Boutique
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 35 Recenze
12 lis 2016
7.1

Hostel was ok. Breakfast wasn't that great. Not the best location for the weekend. Vibe of the hostel was strange. Not my favourite in BA.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • johnfriedman1213528
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 lis 2016
9.4

The niecest, most fun & helpful group in BA.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 lis 2016
9.1

one of the best hostels I stayed so far. really good vibe, great people and atmosphere. staff is amazing and helpfull. will definetly come back there!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
8 lis 2016
10.0

We had the best hostel experience in here! The volunteers who work/live here are really nice and helpfull, the place is clean, beds are nice and most of all the atmosphere is really friendly! We met some awesome people and the staff organized two dinners while we were there, one of them was asado night with wine and we had so much fun and the food was so SO good! Everything was perfect! Thank you so much!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 lis 2016
10.0

Great hostel, great people, can't recommend it enough

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 lis 2016
10.0

One of the best..from the first second at the check in to the last moment, super helpful staff with a great attitude. Family feeling, easy to meet people, comfortable bed and great dinners, highly recommend, thanks for everything!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 lis 2016
9.7

Very nice hostel, lovely staff, good breakfast and hot showers

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Hannahadventures
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 říj 2016
10.0

I really enjoyed my stay at Rayuela. I was immediately made to feel welcome by the friendly and helpful staff. Whilst the hostel does have some of the charms of an older building... it is well maintained and clean (especially the kitchen!). Look forward to the homemade bread at breakfast! 😊

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 říj 2016
9.7

Das Hostel liegt sehr zentral und ist zum Schutz der Gäste mit Sicherheitsschranken ausgestattet. Ich habe mich während der Zeit hier sehr wohl gefühlt - wie Zuhause!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 říj 2016
8.9

Super Hostel. Mitarbeiter sind Weltklasse und cool drauf, sind bei fast jedem Problem hilfreich, engagiert und mehrsprachig. Sauberkeit und Ausstattung top.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.