Hostelworld.com

Rauls Rooms and Apartments

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 83 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 7.1
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 83 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 7.1
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.0
Rauls Rooms and Apartments Located at #1 Traveller's Palm Street, , Caye Caulker.
Rauls Rooms and Apartments
Belize
Caye Caulker #1 Traveller's Palm Street
77% 83
17.7399039 -88.0266264
Rauls Rooms and Apartments
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 bře 2016
6.0

Nice stay, could of been better

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
15 úno 2016
9.4

very clean and quiet

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2016
6.0

Room was good. Clean. Lady that checked us in who I assume is the owner was rude. Didn't give us back our change and was very impatient. Wouldn't check her bookings right away when we asked to stay another night and we ended up scrambling to find another place and move our things there last minute. Thereare way better places to stay out there

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
5 úno 2016
9.1

Lovely place, a bit out of the busy center, only a couple of minutes walking. Basic room, but super clean and an excellent hot water shower. I would definitely stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 led 2016
8.3

Stayed at Raul's for three nights in caye caulker. We stayed because of the fair price and liked the it was located a bit from the center so we could avoid any noisy bars. However, it is located on a main-ish strip where construction trucks were going up and down all night. Made it very difficult to sleep at times. On a positive note, the owners are very sweet and the room met our needs.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 led 2016
5.4

No recomendable; pagué 3 días y me quedé 2; lo bueno es que había wifi y estaba limpio. La heladera hacía un ruido importante y los ruidos de la calle no dejan dormir por unos lugareños ruidosos enfrente.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 pro 2015
7.7

The owners and the rooms are very nice, but the first night we found that there were tiny bugs all over the walls. After being really stressed out we found out it was booklice (that feeds on mole. So they don't bite and then we could go to sleep. Byt if you're sensetive to mold, go somewhere else. Other than that it's ok. I'd wish for darker curtains and better isolation aganst sound since I prefer to sleep after 06. But cleaning every day! And very close to the reagge bar night club :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
20 lis 2015
8.0

Cayo Caulker è un isola molto piccola. La casa non si trova proprio sul mare ma tutto è raggiungibile a,piedi in 5-10min. I proprietari sono stati gentili. La camera segue un po' lo standard dell'isola semplice ed essenziale. Il wifi funziona bene. Acqua bollente nella doccia. Perfetto.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
9 lis 2015
8.9

Great time was had in your accom. Thank you

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.