Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Rainforest Retreat Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 194 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 194 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.8
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.7
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 7.8

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
20 kvě 2017
9.1

Such good value for money. The hot tub was great- could've been hotter but for what I paid this was a great hostel. Rooms were fairly cold and my door didn't shut/ lock easily but the beds were good and kitchen big. The bar/ pizza night is great!! One of my favourite hostels so far.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Smíšená skupina, 25-30
  • Světoběžník
  • 27 Recenze
24 dub 2017
8.3

Cool hostel with small cabins where you have your own bathroom

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
16 dub 2017
8.3

A great hostel. Location was good, down the road from the hot pools and a short walk to the restaurants and pubs. Kitchen is a good size with plenty of equipment. Dorms are spacious,ours had an ensuite which was nice but it was a bit dated. The room had a tv and tea/coffee making facilities which is a nice bonus for a hostel. No lockers in the rooms. There is a bar onsite which also does food. There's great happy hour specials.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
12 dub 2017
9.1

Great hostel in the middle of the forest. Sauna and jacuzzi well well appreciated. Super cute and cozy little houses. Awesome personnel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
4 dub 2017
9.7

Great place, awesome facilities

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
4 bře 2017
7.1

Spa didn't work and the one that didn't cost money and was full up. Nice kitchen and TV room, but not a great value

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
2 bře 2017
9.7

Had a short but good stay. The location is great for access to the glaciers. Hostel facilities were great, including shower area and having a hairdryer and GHD's in the bathroom was a massive bonus. We stayed in a private cabin with a comfy bed and we would stay again if we were in the area.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 úno 2017
9.7

Nice clean and quiet hostel. Close to town.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž Skupina, 31-40
  • Světoběžník
  • 30 Recenze
14 úno 2017
7.4

Not much security or comfort, but it's a fun place.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
25 pro 2016
6.9

Cons - Internet wasn't working at all during both days that I spent there, there was a lot of people and kitchen was very very crowded. Pros - barhrooms are really nice

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.